Премиерът Бойко Борисов претърпя рутинна интервенция тази сутрин във Военномедицинска

...
Премиерът Бойко Борисов претърпя рутинна интервенция тази сутрин във Военномедицинска
Коментари Харесай

Премиерът за кратко в болница, претърпя рутинно лечение

Премиерът Бойко Борисов претърпя рутинна намеса тази заран във Военномедицинска академия. Заради появили се спекулации за здравословното положение на Борисов, от пресцентъра на здравното заведение излязоха със особено известие, че министър председателят не е бил приет в болница, а е посетил болничното заведение за слагане за специфични инжекции поради множеството остарели контузии, получени при спортуване. 

На Борисов са му били направени две инжекции на колената за подсилване на хрущяла, и две - на глезените, прецизираха от болничното заведение. 

Веднага след процедурите Борисов е напуснал болничното заведение и се върнал към нормалния си работен график в Министерски съвет.

През юли м.г. Бойко Борисов претърпя артроскопска намеса на коляното по неотложност поради повреден менискус. Операцията бе осъществена от началника на Клиниката по артроскопска травматология в УМБАЛ „ Софиямед “ и един от най-хубавите травматолози в страната - доцент доктор Антони Георгиев.

През февруари 2015 година водачът на ГЕРБ пак скъса менискус и беше опериран в болничното заведение. Тогава му предложиха да спре да играе футбол. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР