Премиерът Бойко Борисов поздрави всички военнослужещи по случай празника на

...
Премиерът Бойко Борисов поздрави всички военнослужещи по случай празника на
Коментари Харесай

Борисов за Деня на храбростта: Всички отговорни българи са храбри

Премиерът Бойко Борисов поздрави всички военнослужещи по случай празника на Българската войска от региона на Учебен център „ Црънча “, където силите за специфични интервенции демонстрираха разнообразни бойни качества.

„ Днес е и Ден на храбростта. Храбри бяха лекарите, пожарникарите, служителите на реда, обществените служащи, всички, които работят и за жалост още дълго ще работят на първа линия “, сподели Борисов и добави, че смелост са показали и всички жители, които съблюдават ограниченията в изискванията на пандемия.

„ Празник е през днешния ден, радваме му се, само че не е минала болестта “, означи Борисов и подсети какъв брой е значимо да бъдем дисциплинирани като общество, да съблюдаваме отдалеченост и в същото време да работи бизнесът.

„ Трябва да свикнем да живеем с това. Нищо не сме разхлабили, което да промени рамката на карантината “, съобщи министър-председателят. Борисов посочи, че сега се облекчават ограничения в полза на психическото и физическото здраве на българските жители, а не такива, които да донесат повече доходи в бюджета. „ Към днешна дата, макар нищожните доходи в страната, не сме съкратили нито един разход “, уточни министър председателят.

Борисов заяви още, че служителите на реда, които ще бъдат освободени от КПП-тата ще бъдат пренасочени да оказват помощ на други места.

„ Нашите специфични елементи имат най-хубавото, което може да се желае “, съобщи още министър председателят и подсети, че са обезпечени 6 млн. лева, с които до края на годината да бъде издигнат нов комплекс в региона, тъй че там да могат да бъдат провеждани взаимни учения с най-елитните формирования от Съединени американски щати, Англия, Франция и от други партньорски страни.

Премиерът посочи, че българските сили за специфични интервенции за извънредно готови. За тренировките им ще бъдат обезпечени и в допълнение патрони. Разполагат и със специфична система с дрон, чиито водачи са минали образование в Съединени американски щати.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР