Премиерът Бойко Борисов подходи мъдро и държавнически на последното заседание

...
Премиерът Бойко Борисов подходи мъдро и държавнически на последното заседание
Коментари Харесай

Втори кабинков лифт на Банско ще има... ама някога!

Премиерът Бойко Борисов подходи умно и държавнически на последното съвещание на министерски съвет през днешния ден. За първи път Борисов отстрани правилото за груповата безнаказаност и натовари с лична отговорност министъра на екологията Нено Димов по решение на горещия въпрос с построяването на втория кабинков въжен превоз на Банско.

По този метод Борисов ясно уточни на обществото, че патриотарите и техния министър ще носят от тук нататък отговорността по този въпрос и няма да могат да си измиват ръцете с държавното управление и премиера.

Този ход на Борисов даде незабавен резултат, посредством който се видя, че патриотарите не са подготвени да носят отговорност по значими за обществото въпроси. На извършения незабавно след съвещанието брифинг Нено Димов даде информация, че втори кабинков въжен превоз може да се построява най-рано след няколко години, защото занапред би трябвало да се показа

капиталово желание, на което пък да бъде направена екологична оценка, обжалването на която ще отнеме най-малко няколко години.

Вицепремиерите Симеонов и Каракачанов очевидно бяха недоволни, защото евентуално ще се лишат от обещаните тласъци. На въпрос към Симеонов "Ще си подаде ли оставката? ", същият не е отговори и за следващ път сподели, че мъжеството и достолепието са му чужди…
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР