Премиерът Бойко Борисов инспектира с джипа си столичното околовръстно шосе.

...
Премиерът Бойко Борисов инспектира с джипа си столичното околовръстно шосе.
Коментари Харесай

Борисов от джипа: Искам другите да ми покажат какво са направили, управляваме най-добре

Премиерът Бойко Борисов инспектира с джипа си столичното околовръстно шосе. Това стана ясно от видео, оповестено във Facebook профила му. Той стартира обиколката от новопостроения мост над Лозен. Премиерът е придружаван от министъра на стопанската система Лъчезар Борисов.

"Брутният вътрешен артикул по света пада - в Съединени американски щати, Англия, Европейския съюз. Огромни вреди търпят стопанските системи. Нето за целия свят е минус 10%. По-лошата вест е, че заболелите от COVID-19 в Европа се върнаха на равнищата от месец март, няма никакъв късмет стопанската система през идната година да тръгне нагоре ", сподели Борисов.

"Направили сме придвижване такова, че да не затворим целия сектор и да се получи запушалка. Тази част е с ново водоснабдяване, канализация, осветяване. За 30 дни могат да се видят промени. За 2 минути ще се стига от "Младост " до "Тракия ". Мостът над Искъра е подготвен. Ще видите по какъв начин ще диша градът, откакто мостът над "Горубляне " е подготвен ", сподели министър председателят.

Лъчезар Борисов посочи, че темпото на строителство е доста бързо. А министър председателят добави,че се инсталира LED осветяване, а на 7 септември ще се пусне придвижването на сред "Младост " и "Горубляне ".

"Искам да ми покажат те какво са създали за 30 години. Но оставям на хората да преценят. Икономическите и финансовите ограничения работят, приготвяме проект за идващите няколко месеца. Влизайки в рецесията. България би трябвало да е готова. Предстоят най-тежките година и половина. Пак продължаваме да управляваме най-добре в Европа пандемията. Показателите ни отново са от най-хубавите ", акцентира министър-председателят.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР