Премиерът Бойко Борисов и вицепремиерът на Сингапур Тарман Шанмугаратнам са

...
Премиерът Бойко Борисов и вицепремиерът на Сингапур Тарман Шанмугаратнам са
Коментари Харесай

Бойко Борисов се срещна с вицепремиера на Сингапур


Премиерът Бойко Борисов и вицепремиерът на Сингапур Тарман Шанмугаратнам са разискали опциите за задълбочаване на съдействието в политическата и икономическата област сред двете страни, оповестиха от пресслужбата на кабинета.
По време на срещата е било изразено предпочитание за активизиране на разговора на високо ниво, което ще спомогне за усилването на партньорството в търговията, превоза, софтуерния трансфер. "България е заинтригувана от привличането на вложения, изключително в развиването на осведомителните и информационните технологии, електрониката, биотехнологиите, фармацията ", е отбелязал българският министър председател и е показал, че страната ни предлага извънредно удобни условия за вложения.
Бойко Борисов и Тарман Шанмугаратнам са изразили единодушие, че съществува капацитет за усилване на съдействието и в областите обучение, просвета, околна среда и туризъм. Те са се договорили връзките сред двете страни интензивно да продължат да се развиват и посредством продан на делегации и бизнес делегация, допълват от държавната пресслужба.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР