Премиерът Бойко Борисов днес е в Банско, където показва на

...
Премиерът Бойко Борисов днес е в Банско, където показва на
Коментари Харесай

Борисов показа Банско на здравния министър

Премиерът Бойко Борисов през днешния ден е в Банско, където демонстрира на здравния министър Костадин Ангелов новите улици и шахти. Както и това, че курортният град е отворен януари 2021 година, откакто е бил затворен през март 2020 година.

Действайте, това го вършим в обстановка на пандемия и това е тъй като доста деликатно и вярно управляваме епидемията. Дори и в Банско не сме спрели, съобщи Борисов, обръщайки се към кмета на курортният град, който преди този момент благодари за отпуснатите от Министерски съвет средства за инфраструктурата на града.

Според коментара на Борисов парите за Банско са пристигнали посредством и на триумфа на приходните организации. Благодарение и на техните старания има пари за медикаменти, в това число и за ковид, сподели той.

Премиерът е горделив, че българските планински курорти са отворени и хората могат да се лекуват там и да карат ски, да са на чист въздух.

Премиерът благодари на локалните управляващи за старания им, защото поради тях е допустимо заповедта на здравния министър за рестриктивните мерки в епидемията да е толкоз лека.

Да сте здрави, правете проби, помагайте на бизнеса, пожела Борисов на разлъка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР