Прекратих днешното заседание на КСНС и насрочих ново заседание на

...
Прекратих днешното заседание на КСНС и насрочих ново заседание на
Коментари Харесай

Президентът прекрати заседанието на Комитета по сигурност! И нанесе още по-звучен шамар по ГЕРБ с: Корупцията им е заплаха за…

Прекратих днешното съвещание на КСНС и насрочих ново съвещание на същата тематика на 17 октомври от 13 часа. Това заяви президентът Румен Радев след края на днешното съвещание на съвета.

„Бяха изслушани отчети на ръководители на основни институции, ангажирани с битката с корупцията. Започнаха диспути, които не продължиха поради напускането на част от участниците поради интернационалните задължения. Това докара до загуба на кворум. Прекратих съвещанието и насрочих ново съвещание на същата тематика на 17 октомври от 13 часа“, сподели президентът.

„За остротата на казуса можем да съдим по многочислените кавги в медиите, по срутва на задграничните вложения, по рекомендациите и оценките на задграничните ни сътрудници. Корупцията по високите етажи на властта  е опасност за националната ни сигурност. Тя бърка в джоба на всеки българин. Считам, че пробив в битката с корупцията ще стане вероятен, когато антикорупцията стане приоритет за българските политици“, сподели в умозаключение Радев.

Пристигналият по-късно министър председател Бойко Борисов не разяснява нищо след срещата.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР