Прекрасната Мила Кунис тази седмица навърши 40 години, а двамата

...
Прекрасната Мила Кунис тази седмица навърши 40 години, а двамата
Коментари Харесай

Мила Кунис и Аштън Къчър - когато любовта те изненада

Прекрасната Мила Кунис тази седмица навърши 40 години, а двамата с Аштън Къчър поканиха свои фенове в лятната си къща в Санта Барбара, като я пуснаха  в известната платформа за отдаване Airbnb за една нощ (19 август), а всеки, който желае, можеше да резервира място против... нула $ (вижте повече тук). 

Да си напомним още веднъж тяхната история! 

***

Историята познава доста любови, които потвърждават, че нещата не всеки път наподобяват такива, каквито са. На пръв взор несъвместимото се оказва толкоз съвместимо, че обръща светове. Като на кино.

Такава е и любовната история на две наши обичани лица, а точно - Мила Кунис и Аштън Кътчър, която припомня на характерен холивудски романтичен филм, само че не тъкмо. 

В началото двамата не се харесват въобще, само че са принудени да работят дружно. Те се срещат на снимачната площадка на сериала „ Шеметни години “. Аштън въобще не се интересува от младата си колежка, а Мила го считала за " малоумник ", с който е невероятно да имат нещо общо. След години обаче  се срещат още веднъж и между тях пламва искра, която никой не е очаквал...



Любопитното е, че първата целувка в живота на Кунис е точно с Аштън Кътчър по време на фотосите на " Шеметни години ". И двамата доста се смущават – тя тъй като ѝ е за пръв път, а той поради голямата възрастова разлика.

" Беше доста необичайно. Не знаех въобще дали е законно да го върша. Тя беше единствено на 14! И я усещах като по-малка сестра. "

След края на сериала двамата поемат по разнообразни пътища. Мила стартира дълга връзка със звездата от „ Сам у дома “ Маколи Кълкин, която продължава 8 години. През 2010 година връзката им приключва без изключително доста информация. След години Мила Кунис признава, че грешката е била в нея и тя е провалила връзката им, само че не прецизира по какъв начин и за какво.

През това време Аштън Кътчър има поредност от връзки с известни дами, измежду които са Дженюъри Джоунс, Ашли Скот и Британи Мърфи. След това като че ли съумява да открие любовта в лицето на Деми Мур, за която се дами, и новото семейство незабавно попадна в светлините на медийното внимание. Двамата обаче се разделят през 2013 година

След поредност от любовни разочарования съдбата среща още веднъж Мила и Аштън. 

На премиите „ Златен глобус “ през 2012 година той седи пред нея и по време на цялата гала Мила се чуди кой е този висок и хубав мъж, до момента в който най-после схваща, че в действителност го познава сносно, въпреки всичко това е първата й екранна обич...



По-късно тя споделя:

" Никога не съм го възприемала като мъж или като свое евентуално гадже. И внезапно на някаква гала по награждаване видях един висок млад мъж с необятен тил. Когато той се обърна, всичко замря - като на филм. Струва ми се, че тогава поради него за пръв път останах без мирис. Толкова хубав беше! “ 

По думите ѝ Аштън я поканил на ваучър във връзка новото му жилище. Като в холивудски сюжет артистът имал проект да я сватоса с един от своите другари, само че желанието явно пропада.

„ Накратко казано, напуснах дома му идната заран. Ние прекарахме първата си нощ... Дотогава аз в никакъв случай не бях оставала при някого още в първата нощ... Но Аштън просто не ме пусна “.

Лекомислената среща прераснала в съществени връзки, раждането на щерка, брак и нова бременност на актрисата.

През 2016 година Мила разкрива още детайлности за началото на връзката им.

„ Тогава ние не се отнасяхме към нашия разказ като към нещо съществено. Никой от нас не се стремеше към брак. Аштън преди малко се бе развел, а аз бях завършила с една продължителна връзка... Стараехме се да не гледаме в бъдещето и просто се наслаждавахме един на различен. И внезапно след три месеца аз разбрах, че нещата са отишли прекомерно надалеч. А след още една година поискахме да се оженим “

Мила и Аштън са дружно от 2012 година и държат на брачните си обети - те наистина са дружно и в положително, и в зло. В момента артистът се бори с васкулит - рядко автоимунно заболяване, което води до инфектиране и разрушение на кръвоносните съдове. Тя е неразделно до него. Днес двамата са щастливи и са признателни, че са се намерили. Сякаш ориста цялостен живот ги е тласкала един към различен, преди да схванат, че са съвършената двойка.

По рано тази година отново ни направиха очевидци на романтиката в връзките си.  

Актьорът показа в TikTok и Instagram тяхно видео, в което двамата се включват в известно предизвикателство на обществената мрежа.

Какво съставлява самото предизвикателство? Забавна игра, в която двойките искрено би трябвало да дават отговор на разнообразни въпроси единствено със жестове и затворени очи. Къчър и Кунис откровено се забавляват до момента в който отговарят  на въпроси като:  " Кой е занимателният? " и „ Кой е по-разглезен? “.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Ashton Kutcher (@aplusk)
 Аштън Къчър и Мила Кунис - кой пръв е споделил „ обичам те “ 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР