Преходът от зимата към пролетта обикновено ни кара да се

...
Преходът от зимата към пролетта обикновено ни кара да се
Коментари Харесай

Ако пиете това, никога няма да чувствате УМОРА

Преходът от зимата към пролетта нормално ни кара да се чувствате изтощени, лишени от задоволително сила, отпаднали и апатични. Това положение на никой не се нрави, защото съумява да рефлектира отрицателно върху цялостното ни битие.
Свикнали сме да одобряваме какви ли не витамини, закупени от аптеката, без да си даваме сметка, че природата ни сервира наготово коктейл от аминокиселини, минерали и витамини.

Да, това не е какво да е друго, а пчелният прашец. Продуктът, който служи по едно и също време както за храна, по този начин и за лекарство.
Какво съставлява пчелният прашец?
 Пчелен прашец - всичко, което би трябвало да знаете за тази супер храна Пчелен прашец - всичко, което би трябвало да знаете за тази супер храна
Пчелният прашец е примес от пъстър прашец, нектар, ензими, мед, восък и пчелни тайни. Пчелните фуражи събират прашец от растенията и го...
Пчелният прашец се счита за един от най-ценните артикули на света. Това е храната на младите пчели и е извънредно богат на аминокиселини, мастни киселини, ензими, ко-ензими, мазнини. В него се съдържат: калций, фосфор, калий, желязо, мед, йод, цинк, сяра, натрий, хлор, магнезий, манган, молибден, селен, бор, силициев диоксид и исполин.
Богат е на протеини и е безпаричен на мазнини. Ако го похапвате постоянно, сигурно ще забравите за умората и неналичието на сила. Ще се чувствате доста по-свежи, енергични и тонизирани. Ще имате сили и предпочитание всекидневно да се изправяте пред провокациите на живота, без да ви липсва вътрешна мотивация.

Как да го одобряваме?
Важно е да стартирате от минимални количества и последователно да ги увеличавате. Около една чаена лъжичка на ден е оптималната доза за банкет на пчелен прашец.
 Пчелен прашец – храна и лекарство Пчелен прашец – храна и лекарство
Много здраве. И доста здраве. От здраве да не се отървеш. Особено по празници тези пожелания особено в България са повече от традицио...
Можете да го похапнете в чист тип или да го добавите към закуската си. Много хора избират да го одобряват, дружно с кисело мляко. Други го прибавят в утринното смути.
Това е артикул, който е минал през стотици химични разбори с допустимо най-съвременните апаратури. Въпреки това обаче съществуват няколко съставки, които не са разпознати.
Докато пчеличките го подготвят, те прибавят специфичен дестилат, който в действителност трансформира прашеца в незаместим артикул.
С него освен ще имате сили и сила, само че и ще се справите с редица болести.
Грижете се уместно за себе си и дайте на организма си онази храна, за която той всеки ден сигнализира!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР