Преходът между два сезона често ни затруднява не само по

...
Преходът между два сезона често ни затруднява не само по
Коментари Харесай

17 модни находки от новата колекция на Zara

Преходът сред два сезона постоянно ни затруднява освен във връзка с следващата алтернатива заран „ какво да облека през днешния ден “, само че и когато желаеме да прибавим в него. Затова ви представяме една селекция от неща, които можете да носите още в този момент, само че в това време да бъдете една крачка напред в новите трендове. И всички те са от настоящата сбирка на Zara!

От дънките с ретро фит, през карираната пола и блузата от органза, до красивите миди рокли, с които ще придаваме чувство за  и през идващите месеци. Достатъчно е да замените сандалите с каубойски боти или ботуши. Чантите, които носим на кръста или през рамо, задържат позициите си и през новия сезон, тъй че, в случай че още нямате такава, може би е време да добавите една в онлайн кошницата си. Това се отнася и за диадемите, които стават още по-елегантни и красиви. Те сигурно от време на време ще ви улесняват с оправянето на косата заран, а вечер ще ви оказват помощ да блестите под светлините на града.

Миди дължините ще бъдат настоящи и при панталоните, и при гащеризоните, които леко се разкрояват по дължина. А сигурно измежду нещата, които желаеме да притежаваме, е блейзърът на пепит, който още веднъж се завръща на стилния фронт.

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР