Преговорите за Украйна трябва да се водят преди всичко с

...
Преговорите за Украйна трябва да се водят преди всичко с
Коментари Харесай

Кремъл постави ребром въпроса за Украйна. С кого ще преговаря

Преговорите за Украйна би трябвало да се водят на първо място с Вашингтон, защото Киев работи " по заповеди извън ", сподели прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков, представен от ТАСС.

" Очевидно е, че решаващият глас принадлежи на Вашингтон. Невъзможно е да се приказва за нещо, да вземем за пример с Киев ", сподели представителят на Кремъл в изявление за канала " Россия-1 ".
-->
Песков изясни, че " има президент в Киев, законният президент на Украйна господин (Володимир) Зеленски, и е допустимо да се реализиран някакви съглашения с него въз основа на опита от март, само че тези съглашения не костват нищо, тъй като по разпореждане извън те могат да бъдат неотложно анулирани. " " Съответно най-малкото би трябвало да говорите с някого, дружно с неговия подстрекател, водач и по този начин нататък ", акцентира представителят на Кремъл.

Русия и Украйна организираха договаряния през март. Както Песков означи по-рано, тогава текстът на споразуменията в действителност беше подготвен, беше реализиран доста сложен баланс, само че по-късно украинската страна ненадейно изчезна, заявявайки нежеланието си да продължава договарянията. Руската страна обърна внимание, че това е станало очевидно по разпореждане на Вашингтон. Президентът на Руската федерация акцентира, че позицията на Украйна за договарянията с Русия се е трансформирала сега, когато съветските войски се изтеглиха от Киев. На 4 октомври Зеленски наложи решението на Съвета за национална сигурност и защита за недопустимостта за договаряния с Путин.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР