Преговорите за бъдещите отношения между Великобритания и Европейския съюз би

...
Преговорите за бъдещите отношения между Великобритания и Европейския съюз би
Коментари Харесай

ЕК: Следващият етап от преговорите за Брекзит трябва да почне възможно най-скоро

Преговорите за бъдещите връзки сред Англия и Европейския съюз би трябвало да стартират колкото е допустимо най-скоро, сподели ръководителят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер Жан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9... към профила, представен от ДПА.

Миналата седмица английският министър-председател Тереза Мей Тереза Мей - английски политик Тереза Мей (по татко Брейзър) е родена на... към профила реализира съглашение с Европейски Съюз за правата на жителите, финансовите отговорности и статута на ирландската граница, откакто Англия напусне Общността през март 2019 година

Брюксел бе изискал изясненост по тези въпроси като изискване за прекосяване към идващия стадий от договарянията за връзките след Брекзит, изключително бъдещите търговски връзки сред Англия и 27-те. Очаква се през днешния ден водачите от блока публично да одобряват съглашението за развода, като се съгласят, че Англия е постигнала задоволителен прогрес в очертаването на изискванията за излизането си от блока.

"И тогава ще стартираме договаряния за бъдещите връзки колкото е допустимо по-скоро ", сподели Юнкер. Той обаче предизвести: Вторият стадий от договарянията е много по-труден от първия, а първият бе доста сложен.

Лидерът на органа на изпълнителната власт на Европейски Съюз добави, че Мей е положила огромни старания и това би трябвало да се признае.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР