Преговорите между силно задлъжнялата компания за ИТ услуги Atos и

...
Преговорите между силно задлъжнялата компания за ИТ услуги Atos и
Коментари Харесай

Crédit Agricole се отказва от рефинансирането на Atos, тъй като кредиторите се разпадат

Преговорите сред мощно задлъжнялата компания за ИТ услуги Atos и нейните кредитори висят на косъм, откакто един от най-големите й кредитори, Crédit Agricole, алармира, че желае да се отдръпна.

Crédit Agricole от няколко седмици декларира, че към този момент не желае да рефинансира групата, съгласно трима души, осведомени с договарянията, нанасяйки удар на договарянията по дълга, целящи да отхвърлен 3,65 милиарда евро дължими заплащания по дълга до края на 2025 година с няколко години.

Crédit Agricole „ желаеха да се измъкнат от известно време ... минаха най-малко три седмици, откогато в действителност желаеха да се измъкнат “, сподели човек, осведомен със обстановката.

Неуспехът сочи възходящи разриви измежду кредиторите, защото главният бизнес и финансовото положение на Atos бързо се утежняват.

Под управлението на неотдавна назначения ръководител Жан Пиер Мустие, Atos се пробва да рефинансира и избегне по-широко преструктуриране на дълга, което може да унищожи акционерите. В понеделник компанията на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР