Преговорите между Русия и Украйна няма да се случат, защото

...
Преговорите между Русия и Украйна няма да се случат, защото
Коментари Харесай

Ще преговарят ли Путин и Зеленски?

Преговорите сред Русия и Украйна няма да се случат, тъй като и двете страни чакат да победят. Това съобщи някогашният зам.-външен министър Милен Керемедчиев в студиото на  " Денят ON AIR ".

" Путин взе някаква победа с това, което реализира в Мариупол. Това дава глътка въздух от напрежението върху съветската войска. От друга страна, Украйна с помощта, която получава – от началото на месеца до септември Съединени американски щати ще дават по 100 млн. $ дневно на Украйна, най-вече за тежко оръжие – което се чака да обърне полето на дейностите ", посочи интернационалният анализатор.

По думите му Русия ще прочиства село по село в Източна Украйна, както е правила в Грузия през 2008 година - " след тях трева не растеше, заличаванията бяха изпепеляващи ". 

" В Давос беше доста забавен и панелът с премиера Петков, " Изгубеното десетилетие? " Наистина се връщаме там, където бяхме преди 12 година - Европа тогава зависеше 24% от съветски газ, след 12 г. - 42%, В момента още веднъж се обръща колелото... Вече преди всичко е втечненият газ от Америка, на второ - Норвегия ", посочи Керемедчиев в ефира на Bulgaria ON AIR.

Bившият зам.-външен министър не има вяра в пропагандните твърдения, че против Путин се готви прелом.

" Не знам какво е здравословното положение на Путин, само че от позиция на борба с най-близкия му кръг – не го виждам. Точно противоположното – инакомислещите напуснаха русия... Говорим за милионите украински мигранти, които са в разнообразни страни в Европа, само че не приказваме за икономическите мигранти от Русия. Такова приключване на мозъци не е имало от 1917 г. – очевидно е, че съпротивата против Путин, в случай че я има, е доста подмолна и не се подвига ", счита интернационалният анализатор.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР