Преговорите, които вървят в момента, са една голяма измама на

...
Преговорите, които вървят в момента, са една голяма измама на
Коментари Харесай

Делян Добрев закла Промяната! Няма шанс за кабинет

Преговорите, които вървят сега, са една огромна машинация на Промяната към техните гласоподаватели. Те излъгаха своите гласоподаватели и не престават да ги мамят. Това съобщи в изявление за Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ-СДС Делян Добрев.

Според него Политическа партия са изкарали 600 000 гласа, тъй като са говорели какъв брой е неприятна партия ГЕРБ и по какъв начин в никакъв случай няма да създадат нищо с ГЕРБ.
-->
Не споделям " Демократична България ", тъй като те си мълчат. Те гледат дори да не вземат участие в тези срещи, тъй като ги е позор, съобщи Добрев.

Асен Василев е подал ръчичка и чака Бойко Борисов да го заведе в Министерския съвет, сподели още депутатът от ГЕРБ-СДС.

Допълни, че не са се клели, че няма да вършат държавно управление с Политическа партия. Акцентира, че Бойко Борисов им е подавал ръка още преди изборите, само че те са дали отговор с нападателна акция против ГЕРБ.

По думите на Добрев цялото Народно заседание е срещу това Асен Василев да е министър председател.

Ако болшинството реши, че би трябвало да се прави коалиция, в последна сметка ще се съобразя. При нас всеки може да си каже мнението, сподели още Делян Добрев.

Каза още, че би трябвало да се приказва с всички партии в Народното събрание за поддръжка за участие в еврозоната, без " Възраждане ", които са срещу еврото.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР