Предвид сравнително кратката си кариера, статут на звезда и смърт

...
Предвид сравнително кратката си кариера, статут на звезда и смърт
Коментари Харесай

Тайните на Мерилин Монро по Bulgaria ON AIR

Предвид относително късата си кариера, статут на звезда и гибел при неизяснени до дъно условия, Мерилин Монро се трансформира в една от най-завладяващите и неуловими икони на 20-ти век. И до момента в който конфликтната й персона провокира удивление и предпочитание за подражателство в едни и страдание и злоба в други, звездата съумява да скрие от външния свят своята същинска същина – на жена, толкоз друга от своята обществена личност.

Последната история за живота и гибелта на Норма Джийн е разказана в „ Тайният живот на Мерилин Монро “- минисериал от две елементи, основан на едноименния бестселър на Дж. Ранди Тараборели от „ Ню Йорк Таймс “. Той ще бъде излъчен в ефира на Bulgaria ON AIR в две следващи вечери от 20:30 часа - на 25 и 26 април.

В продукцията за пръв път се разкрива останалите зад кулисите комплицирани фамилни връзки, в които Монро пораства и, които оставят диря през целия й живот. Когато през 50-те години на предишния век младата Норма Джийн, изиграна от Кели Гарнър, се трансформира в една от най-големите звезди на класическото холивудско кино, светът знае, че Гладис – нейната биологична майка, е мъртва или не участва в живота й. Истината обаче е, че психологично болната майка на Монро остава жизненоважна и тревожна част в нейния свят – жена, която Норма обича, ненавижда и обезверено желае да избави.



„ Тя влиза в ролята на жена, която мъчно може да се впише в избрана рамка, която чува гласове, жена, която мисли, че нещата са там, където в действителност не са “, споделя Гарнър за облика на отсъстващата майка, брилянтно изиграна от носителката на „ Оскар “ – Сюзън Сарандън. А за превъплъщението си в признака на цяла една ера, актрисата е сбита: „ Ролята беше нещо, което се пробвах да оценя всяка секунда “.



Минисериалът разкрива и останалите две дами, оказали огромно въздействие в живота на актрисата – приемната й майка и нейният легален аставник. За пръв път в „ Тайният живот на Мерилин Монро “ нескрито излиза шокиращата история за невъзможността на звездата да управлява своите вътрешни демони и натиска на психологичните болести, които наследява от майка си, както и информация за самоличността на нейния татко и полубрат, с който по този начин и не съумява да се срещне.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР