Предвид сложната икономическа обстановка в страната, нарастващите разходи, инфлация и

...
Предвид сложната икономическа обстановка в страната, нарастващите разходи, инфлация и
Коментари Харесай

Изгодни цени на новите ски карти в Пампорово

Предвид комплицираната икономическа конюнктура в страната, възходящите разноски, инфлация и неустановеност, Пампорово дава опция на своите посетители за финансова предвидимост на своята отмора, като задейства и пуска в продажба за интервала от 22 септември до 20 ноември нов тип ски карта на миналогодишните цени.  

Името на новата ски карта е „ Select ” и е с отворени дати за прилагане през зимния сезон. Предлага се за половин, 1, 2, 3, 4, 5, 6 и 7 поредни дни и може да бъде закупена авансово, само че без закрепени дати, запазвайки гъвкавостта на прилагане, в определен от ползвателя интервал през зимния сезон. Ползването на ски карта „ Select “ започва при първото прекосяване през който и да е турникет в ски зоната и през който и да е ден, считано от формалното разкриване до формалното закриване на ски сезон 2022/2023 в Пампорово. Подробни указания за метода на продажба могат да бъдат открити на.



Цените от предходния сезон , които ще бъдат задействани за продажба до 20 Ноември са дневна въжен превоз карта на цена 45 лв. за деца (от 7 до 11 години), 59 лв. за младежи (от 12 до 17 години) и лица над 65 години, както и 75 лв. за възрастни (от 18 до 64 години).

Картите могат да бъдат закупени или презаредени онлайн, единствено през формалната уеб страница на курорта. Получаването на ски картата е допустимо безконтактно през pick-up устройствата в курорта, посредством сканиране на QR код, генериран при закупуване през онлайн магазина, или на касите, против даване на електронен ваучер през мобилно устройство, или на книжен притежател. При съществуване на пластика от минал сезон, картите могат да бъдат презаредени онлайн.



Същите преференциални условия и интервал на продажби важат и за двата типа сезонни въжен превоз карти – сезонна без ограничавания и сезонна за делнични дни, които също могат да бъдат закупени онлайн до 20 ноември.

П олудневна та въжен превоз карта и през идващия сезон ще бъде с 45 минути повече каране и ще е годна от 11:45 часа до 16:30 часа.

Следвайки концепцията за ски картите, двата водещи петзвездни хотели в курорта - Перелик и Орловец, резервират преференциалните условия и отстъпки до 20.11.2022 година Специални пакети за Коледно - Новогодишния интервал и за сезона с разновидности за настаняване с или без изхранване, могат да бъдат непосредствено резервирани с най-голяма отстъпка до 40% онлайн единствено в формалните страници на хотели Перелик и Орловец и на.    

Специални стратегии с отстъпки за ски услуги и настаняване в хотели Орловец и Перелик ще има и за идващия деен зимен сезон за картодържателите на БАКБ, ОМВ, ISIC и клиенти на А1.  

Πaмпopoвo e нoминиpaн в ĸoнĸypca нa WоrdЅkіАwаrdѕ зa „ Нaй-дoбъp cĸи ĸypopт в Бългapия зa 2022 година “. Приканваме мнoгoбpoйнитe си гости, дa ни пoдĸpeпят като гласоподават за обичания си курорт на:.

Планината ни пази, тя значи спорт и здраве.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР