Предварителните поръчки за S22 и S22+ продължават до 10 мартВ

...
Предварителните поръчки за S22 и S22+ продължават до 10 мартВ
Коментари Харесай

В А1 стартираха продажбите на Samsung Galaxy S22 Ultra

Предварителните поръчки за S22 и S22+ не престават до 10 март В продажба са към този момент и всички таблети от серията Galaxy Tab S8
Официалният старт на продажбите на новите флагмани от серията S22 на Samsung към този момент е явен за всички тазгодишни модели. Samsung Galaxy S22 Ultra е тук и може да се открие онлайн на и в магазините на телекома в цялата страна. Първите създали предварителна поръчка за този модел, към този момент би трябвало да са получили своя смарт телефон. Моделите Samsung Galaxy S22+ и Samsung Galaxy S22 ще бъдат в продажба от 11 март, а А1 продължава акцията за предварителни поръчки до предходния ден - 10 март, в това число. 

Желаещите да закупят занапред имат причина да побързат, тъй като първите 300, поръчали в интервала от 25 февруари до 10 март, ще го получат в комплект с безжични слушалки от Samsung – Galaxy Buds Pro. Смартфонът е представител на най-високия клас устройства на Samsung и като подобен генерира подобаващ интерес. Въпреки многото поръчки от А1 твърдят, че всички запазили своята численост ще получат новия си смарт телефон, освен това с изцяло безвъзмездна доставка до всяка точка на страната. Те ще я получат предпочитано, незабавно щом доставките от Samsung дойдат.

може да бъде поръчан на цени, започващи от 59,99 лв. на месец, в композиция с тарифен проект Unlimited Ultra. По-големият от двата модела – - e и малко по-скъп. Цените му в композиция със същия тарифен проект стартират от 75,99 на месец за двугодишния период на контракта. Всички вероятни комбинации в брой и на погашение с предлаганите от А1 тарифни проекти са разказани на A1.bg.

От А1 регистрират, че акцията по предварителните поръчки на моделите Galaxy S22 и S22+, която стартира още от следобедните часове на 9 февруари, е генерирала значителен интерес и е довела до бързо разпродаване на количествата. Независимо от това, създалите предварителна поръчка могат да бъдат сигурни, че ще бъдат измежду първите в страната, които ще се снабдят с устройствата. От 11 март стартират формалните продажби на двете устройства, като от телекома чакат засиленият интерес към смарт телефоните да продължи.

Други дълго чакани артикули на Samsung към този момент са тук – Samsung Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ и Galaxy Tab S8 Ultra. Тазгодишните таблети също се радваха на сериозен интерес по време на акцията за предварителни поръчки в онлайн магазина на. Първите поръчали по време на предварителната поръчка ще ги получат в комплект с автентичен калъф-клавиатура Samsung Book Cover, a доставките в цялата страна към този момент са в ход.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР