Предупреждение към новите политически лидери Кирил Петков и Асен Василев

...
Предупреждение към новите политически лидери Кирил Петков и Асен Василев
Коментари Харесай

Радев с предупреждение към Кирил Петков и Асен Василев

Предупреждение към новите политически водачи Кирил Петков и Асен Василев насочи президентът Румен Радев при старта на консултациите за кабинет. „ Продължаваме промяната ” бяха първи на диалози с президента.

„ Поздравявам ви за изборната победа. Убеден съм, че осъзнавате каква голяма отговорност ляга върху вас “, съобщи Румен Радев. И добави: " Тази година организирахме три избора за Народно заседание. В резултат и трите пъти връчвам първия управнически мандат на разнообразни представители на парламентарните групи ”.

Това е значимо предизвестие, че доверието на българските жители не се дава безплатно и би трябвало да се отстоява непрестанно ", сподели Радев.

" Двете служебни държавни управления стабилизираха страната и демонстрираха ясно, че може да има единодушие на хора с разнообразни политически възгледи. Създадоха една добра основа за резултатно ръководство, ориентирано към проблемите на хората ", сподели още президентът.

" Едно дейно ръководство под формата на коалиция може да съществува единствено в случай че има взаимно почитание сред сътрудниците. Времето на едноличната премиерска власт завърши и вярата то да бъде възобновено беше изрично отхвърлено от българските жители по време на изборите. Важно за българските жители е да знаят вашите цели и вашата подготвеност за образуване на ефикасна управническа коалиция. Това е и смисълът на днешната среща ", съобщи Румен Радев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР