Предстоят първите семейни войни за оцеляване в историята на Hell’s

...
Предстоят първите семейни войни за оцеляване в историята на Hell’s
Коментари Харесай

Гала и родата влизат в Hell’s Kitchen. Ще готвят ли?

Предстоят първите фамилни войни за оцеляване в историята на Hell’s Kitchen България. Дневната кулинарна борба сред двата тима изпрати Червените на последващо предизвикателство с директни номинации, на които началник Виктор Ангелов уточни чинията на Янита за огромен неуспех и тя се подреди с оранжевата престилка до мъжа си.

Този път в кухнята на Ада се състоя щафета, в която трябваше една и съща двойка да започва, приключи и плейтне ястието, приготвено с общи старания от всеки тим. Стартова двойка в Червения тим бяха Елена и Анелия, а в Синия – Николай и Артур. В играта участниците трябваше да се допълват идейно, като покажат добра връзка и цялостно доверие на съотборниците си. Червените и Сините реализираха еднакъв резултат с първите си чинии, само че борбата се дефинира от попаденията в последното ядене и Сините откраднаха успеха на дамите.

Червените отидоха на директни номинации и минаха към второто предизвикателство, което началник Чилева започва с кулинарен мастърклас за приготвянето на тесто за паста. Шеф Дани Спартак се яви като момчето на шанса и всяка от дамите с червени куртки изтегли друг тип паста. Макар че Анелия беше доста плаха и неуверена, нейното ядене завоюва особено място в сърцето на началник Ангелов, до момента в който това на Янита беше цялостно отчаяние. Семейство Делчеви бяха сюрпризирани да схванат, че би трябвало да се борят един против различен за оставането си в Hell’s Kitchen.

Специални посетители в идващия епизод на Hell’s Kitchen България, за които състезателите ще би трябвало да готвят, са Гала, половинката й Стефан и дъщеря й Мари, която ще докара приятеля си - сина на Джуджи, която също ще участва. Как ще завърши кулинарната борба сред фамилната двойка? Янита ще успее да види в Денислав за пръв път като конкуренция? Кой ще напусне надпреварата?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР