Предстоят ключови избори за бъдещето на България. Защото и страната,

...
Предстоят ключови избори за бъдещето на България. Защото и страната,
Коментари Харесай

Ген. секретар на ЕНП Антонио Лопес: Бойко Борисов и ГЕРБ означават отговорност, опит и силен глас на България в Европа

 " Предстоят основни избори за бъдещето на България. Защото и страната, и Европа са изправени пред невиждани провокации – да победят пандемията и да върнат икономическия напредък. Ето за какво през идващите месеци и години България ще се нуждае от водачи, които имат опит, експертиза и интернационален престиж. ЕНП вижда всичко това в премиера “, това съобщи в особено видеообръщение към генералният секретар на Европейската национална партия Антонио Лопес, с което той пожела триумф на своя сътрудник и ГЕРБ на парламентарните избори на 4 април.

" Ние виждаме смяната в България! Правителството на премиера Борисов модернизира страната и увеличи приходите. Даде сигурност на българските жители. Но доста неща, несъмнено, към момента би трябвало да бъдат свършени. Ето за какво би трябвало да се доверим на тези, които неведнъж са ни показали уговорката си за създаване на по-светло бъдеще за българските жители “, уточни Антонио Лопес и приветства обединяването на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за вота. " Този алианс е мощна поръчка, че пътят пред България е единствено един – към Европа, към Европейски Съюз и към евроатлантизма. За нас, в ЕНП, това е следващото доказателство, че ГЕРБ и нейният ръководител са правилни съдружници на европейското дясноцентристко семейство. Oтговорни политици, на които може да се разчита “, посочи той.

Антонио Лопес изясни, че задачата на ЕНП е да предлага решения на европейските жители. " Опонентите ни не вършат нищо, само че се държат по този начин като че ли са медийни герои. Това е типичен социализъм. В заглавията постоянно влизат евтините офанзиви против ГЕРБ. Отвратителна акция! “, съобщи той. Ето за какво Лопес прикани българите да не се подлъгват по популистки внушения. " Изборът сред партия на дейностите и достиженията и партия на празните думи и обещания е явен. Погледнете листата с достижения на ГЕРБ. Той е еднопосочен. Погледнете по какъв начин ГЕРБ сподели воля и преодолява пандемията. Погледнете по какъв начин поправи следствията от социализма в България “, добави генералният секретар на ЕНП.

" Нека поощрим тези, които правят тежката работа, които не бягат от провокациите. Тези, които могат умно да държат главата си високо вдигната даже в най-трудните моменти и които постоянно са способни да доведат жителите си на безвредно място. В България този човек е “, акцентира Антонио Лопес и в умозаключение съобщи: " Изберете опита, научените уроци, мощния български глас в Европа и света. Изборът е явен! Гласувайте за Бойко! Гласувайте за ГЕРБ! “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР