„Предстоят избори в условия на страх- за живота, за здравето,

...
„Предстоят избори в условия на страх- за живота, за здравето,
Коментари Харесай

Марешки: Радев ни върна при Виденов! Не го позволявайте повече

„ Предстоят избори в условия на страх- за живота, за здравето, за бъдещето. Страх от несигурността, боязън за приходите. Страхът се е вселил и в претендентите за власт – тъй като в случай че ги изритате, са изгубени. Защото са некадърни и са уплашени от пакостите, които сътвориха и които не знаят по какъв начин да оправят. Радев останалите ни върнаха в годините на Виденов, та и по-зле!”, съобщи водачът на ВОЛЯ и кандидат- президент Веселин в тирада на среща със членове и симпатизанти на партията.

По думите му, всички управлявали и ръководещи са идентични, тъй като ламтят за едно и също- кой да застане до държавната каца с мед, да лапа с черпака и да разпределя лъжички за останалите от кликата му. „ Затова не стопираха да тормозят мен и ВОЛЯ! Защото не сме като тях! Защото постоянно съм бил с народа си и съм му помагал, не съм го грабил”, безапелационен е Марешки.
свързани новини8257преди 2 часа21208на 11.11.2021
„ 32 години промени и накрая- бедност! Това е резултатът от работата на Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, Съюз на демократичните сили, ГЕРБ, измислената нова градска десница. Това ще е резултатът и от овластяването на новите „ спасители”. Защото не ги поставят да работят за вас, поставят ги да обслужват скритите им господари. А вие сте им нужни по избори за заслон. За да имитират демокрация” съобщи още политикът. Той прикани да се постави завършек на опитите с народа ни, тъй като задоволително е търпял.

„ България е превърната в бедна територия за приложимост от непознати посолства. Богатствата ни са разграбени от чужденци, а народът е гладен. Природата ни е унищожена, тъй като корумпираните властници я продават за отровни боклуци. Ядем некачествена храна, създадена под дърво и камък, а нашите плодородни земи пустеят, тъй като някой краде дотациите. Да изреждам ли още? Нима сте удовлетворени да ви подмятат по 50 -100 лв. към пенсии и заплати, а те да крадат милиони?! Нима сте удовлетворени да ви скъсват кожата през горивата? Българският народ не заслужава това оскърбление!”, съобщи още политикът.
свързани новини6169на 08.11.2021
Според него, най-лесно властта се подлага на критика на маса и в обществените мрежи. Най-лесно е да кажеш – от мен нищо не зависи. Мъжеството е да излезеш и да си отстояваш правата като човек с достолепие. Човек е огромен или дребен според от неговата воля! „ Всеки, идвал на власт, счита българите за подчинени, за парадайса, която му е длъжна. Аз мисля тъкмо обратното- властта е метод да служиш на народа. Докато не изберете политици, които мислят по този начин, никой няма да се погрижи за вас. Запомнете - на изборите вие си назначавате чиновници, а не господари!”, безапелационен е Марешки.

„ В неделя превърнете страха в храброст! За да се гордеете със себе си и с избора, който вдругиден ще извършите. Не пропилявайте тази скъпа опция! Нека Бог да благослови делото ни, тъй като то е за положителното на България и целия български народ!”, приключи словото си водачът на ВОЛЯ като напомни, че партията и той като претендент за президент са под номер 23 в машината.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР