Предстоящото дерби между ЦСКА-София и Локомотив (Пд) стана повод капитанът

...
Предстоящото дерби между ЦСКА-София и Локомотив (Пд) стана повод капитанът
Коментари Харесай

Футболист №1: В ЦСКА при "Титан" беше нещо страшно

Предстоящото дерби сред " ЦСКА-София " и " Локомотив " (Пд) стана мотив капитанът на " черно-белите " Димитър Илиев да си напомни своя краткотраен престой на " Българска войска ". Избраният за " Футболист на годината " в България през последните две години нападател мина от парка Лаута в Борисовата градина при започване на 2010 година, само че по този начин и не можа да се наложи при " армейците " и изигра единствено 10 мача с аления екип.

" Треньорът Павел Дочев бе единственият, който вярваше в качествата ми и залагаше на мен, само че бързо се сблъска с българската действителност. Дойде му малко допълнително това, което се случваше в ЦСКА под ръководството на господата от " Титан " - беше нещо ужасно. Смятам, че и до ден-днешен се вижда наследството им в клуба. Аз отидох в ЦСКА с концепцията да направя мощен сезон и с качествата, които имам, да направя още по-добър трансфер. Съжалявам, че не съумях да се утвърдя ", спомни си 32-годишният Илиев в изявление за.

Ветеранът с едвам 6 мача и 2 гола за националния тим призна, че огромната му болежка е неналичието на късмет за изява на по-голяма сцена.

" Късно получих повиквателна. Мисля, че съм заслужавал и преди този момент да бъда част от тима, само че по-добре късно, в сравнение с в никакъв случай. Това е сбъдната фантазия за всеки футболист - показа голмайсторът. - Но имах доста по-големи упоритости, да играя на доста по-високо равнище и това ще ми остане като болежка. Защото имам самочувствието на футболист, който може да играе на по-високо равнище. Но човек в последна сметка би трябвало да огледа на това, което е постигнал, а не на това, което е пропуснал. Надявам се да съм здрав, пък оттук-нататък ще забележим какво още иска ми се случи. "

Относно идния в събота дуел против " ЦСКА-София " капитанът на " Локомотив " предвижда, че няма да е от съдбоносно значение в борбата за купата в Ефбет лига. Мачът в столицата опълчва втория против третия във краткотрайното класиране, разграничени от 1 точка и изоставащи надлежно с 6 и 7 точки от водача " Лудогорец ".

" С оглед на класирането се явява много основен мач - уточни Илиев. - Като цяло може би напрежението е повече в ЦСКА, тъй като те предявяват огромни искания за битката за купата, а ние неведнъж обявихме, че задачата ни е Топ 3 в крайното класиране. Но каквото и да стане в този мач, обстановката няма да се промени доста. Със сигурност тимът, който вероятно загуби, може би няма да се смята за съперник на " Лудогорец " за купата. Всеки сезон си приказваме има ли някой да спъне " Лудогорец ", само че най-после отново те честват... "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР