Предстоящото дерби между грандовете Реал Мадрид и Барселона ще стартира

...
Предстоящото дерби между грандовете Реал Мадрид и Барселона ще стартира
Коментари Харесай

Китайци решават началния час за Ел Класико


Предстоящото дерби сред грандовете Реал Мадрид и Барселона ще започва в много ексцентричен час от деня, пишат медиите в Испания.

Мегасблъсъкът на " Сантяго Бернабеу " ще стартира в 13:00 часа локално време или 14:00 българско, на 23 декември. Промяната се постанова поради голямата фенска маса на двата клуба в Азия, където съответният час е изцяло естествен.

Информацията беше доказана от боса на Испанската футболна федерация Хавиер Тебас. Иначе двата клуба към този момент се приготвят за идните срещи от Шампионската лига.

В групата на " белия балет " попадна и Кристиано Роналдо, който поради наказване не можеше да помогне на отбора си в съботния дуел против Леванте от 3-ия кръг на испанската Ла Лига, който приключи изненадващо 1:1 на " Сантяго Бернабеу ".

Португалецът обаче ще може да играе против АПОЕЛ Никозия в сряда и даже ще води офанзивата, както треньорът Зинедин Зидан към този момент разгласи.

Барселона пък към този момент се готви за отчасти възмездие в шампионата на богатите, изправяйки се против Ювентус на " Камп Ноу " на следващия ден от 21:45 часа.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР