Предстоящият сезон на най-гледаното музикално шоу у нас „Гласът на

...
Предстоящият сезон на най-гледаното музикално шоу у нас „Гласът на
Коментари Харесай

Изненада! Трети водещ в Гласът на България

Предстоящият сезон на най-гледаното музикално шоу у нас „ Гласът на България “ ще изненада феновете със свежо попълнение в своя екип. В ролята на V-Reporter и трети водещ на шоуто ще влезе Елина Марковска. Трети водещ е казус за музикалното шоу, което очевидно се трансформира във всеки сезон, с цел да държи вниманието на феновете. Заедно с добре познатите звездни водещи – хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc’, от 24 февруари тя ще следи и разкрива пред онлайн потребителите всичко, което се случва в бекстейджа на предаването.


Елина ще предложи извънредно наличие за цифровите платформи на bTV Media Group, с авторски видеоматериали в рубриката „ Гласът зад кадър “. Всяка седмица водещата ще разкрива най-интересното „ зад кулисите “ на шоуто и в своя графа по радио N-JOY – „ Пей сърце “, където ще показва участниците и техните треньори в специфични изявленията.

Тази пролет почитателите на „ Гласът на България “ ще могат да наблюдават всичко, което се случва зад кадър, с помощта на спомагателните видеоматериали, които ще бъдат налични в уеб страницата http://glasat.btv.bg/ и във Фейсбук страницата на предаването.
„ Щастлива съм, че bTV ми гласоподава доверие да разгадавам пред феновете какво се случва в бекстейджа на шоуто, най-вълнуващите моменти от пътя на участниците до огромната сцена, страстите и битката сред треньорите. Ще разгадавам пред почитателите вътрешния глас на участниците, още преди огромната сцена да чуе певческата им мощност.

В моята цифрова графа „ Гласът зад кадър “ и в радио рубриката „ Пей сърце “, участниците и треньорите ще покажат доста повече от себе си “, разяснява 23-годишната Елина, щерка на Игор Марковски. Тя е на 23 години, от София. Завършва специалността „ ПР и реклама “ в Лондон. Докато учи в столицата на Англия, Елина работи в организация за образуване на събития, където получава шанса да се запознае със световноизвестни персони и да приложи на процедура знанията си в региона на връзките.

Решава да се завърне в България, защото има вяра, че у нас има поле за изява и развиване за младите и стимулирани хора. Започва професионалната си реализация като управител „ Дигитално развиване “ във Virginia Records. Интересува се от телевизия, изкуство, музика, кино и спектакъл. В свободното си време практикува йога.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР