Предстои представянето на новата книга Богатството ни приляга“ с автори

...
Предстои представянето на новата книга Богатството ни приляга“ с автори
Коментари Харесай

Психолози представят в Пловдив книга за позитивната нагласа към изобилието в живота

Предстои представянето на новата книга „ Богатството ни приляга “ с създатели Аида Марковска и Ваня Кънева в Пловдив. То е планувано за 14 март 2024 година от 18:30 ч в Първо студио на БНР – Пловдив, ул. „ Дондуков “2. 
Прочетете още
Тази книга е и начало, също и самобитен венец на труда на създателите във връзка с позитивната настройка към изобилието в живота. Тя е начало, тъй като е първата им книга, която издават взаимно, а също и венец, тъй като тя обобщава резултат от дейно извършени 10 Училища по обилие и … (мъдрост, наслада, ръководство на времето, вътрешен глас, екипна работа и т.н.). Това споделят уредниците на представянето. 

Книгата сервира с лекост и доста усмивка опитът на двете авторки във връзка с трите съществени стълба на изобилния от красиви чувства живот: силата на рода и фамилията, позитивната настройка към битието и съзидателния светоглед; носи ни описа за изобилната действителност, в която обитаваме. Затваряйки последните ѝ страници в читателя остава възприятие на лекост, ентусиазъм и предпочитание за креативен труд.

За да се срещнете с създателите и да получите още информация за основаването на книгата, за Школите по родова терапия и по съзидателно мислене, за нуждата да бъдем спокойни и мъдри в бурните ни времена и не на последно място, с цел да имате книгата с два подписа, заповядайте на представянето ѝ.

Аида Марковска е фамилен терапевт, мотивационен оратор и човек с богат житейски опит. Тя е мечтан преподавател на голям брой фестивали, конференции, семинари и носи в себе си знанието за същността и логиката на българската родова система. Тя е основател на Школа по родова терапия „ Задругата на родонавтите “, където образова по собствен авторски способ.

Ваня Кънева е психолог, със компетентност в позитивната логика на психиката. Тя образова и води курсове „ Позитивната логика на психиката в интерес на психотерапевтичната процедура “, сертифицирани от европейската асоциация по приложна логика на психиката (EAAP). Автор и основател на Школа „ Да мислим съзидателно! “
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР