Предстои първата Коледа без кралица Елизабет Втора. Не е тайна,

...
Предстои първата Коледа без кралица Елизабет Втора. Не е тайна,
Коментари Харесай

Първата Коледа без Елизабет II: Ще направят ли изненадващо завръщане Меган и Хари?

Предстои първата Коледа без кралица Елизабет Втора. Не е загадка, че този празник бе един от обичаните на Нейно Величество и тя постоянно го честваше с празненство, на което канеше останалите членове от семейството. Припомняме ви, че преди тъкмо 5 години Меган за пръв път беше поканена от кралицата навръх Коледа и тогава Хари я показа публично на кралското семейство. 

 принц хари, меган маркъл

Тази година ще е първата след гибелта на Нейно Величество и се появиха догатки, че Меган и Хари, които се обърнаха против семейството преди време, този път ще създадат жест към крал Чарлз Трети и ще го посетят в Бъкингамския замък на празника. Изглежда обаче, че това няма да се случи, макар че херцозите на Съсекс имат покана. Известно е, че макар нападките, Меган и Хари останаха обичани членове на семейството от краля. Не е загадка и че той бе индивидът, който им подаде ръка, най-много финансово, когато взеха решение да изоставен Англия и да заживеят самостоятелни в Съединени американски щати.

 принц чарлз, кейт мидълтън, меган маркъл, принц хари, принц уилям

Последният път, в който кралските новобранци посрещнаха Коледа във Англия бе през 2018 година, малко преди да разгласят, че се отдръпват като работещи членове на семейството. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР