Предстои много различно и човешко интервю с едно от най-големите

...
Предстои много различно и човешко интервю с едно от най-големите
Коментари Харесай

Иван Гарелов плаче! Даде безценен съвет на хората

Предстои доста друго и човешко изявление с едно от най-големите имена в историята на родната публицистика.

Иван Гарелов ще направи доста прочувствена изповед за себе си и за живота си тази събота в предаването " Търси се " в ефира на bTV, написа Шоу Блиц.
-->
Срещата с огромния публицист е доста друга от досегашните, които са правени с него, тъй като в нея той прави доста изключения. И приказва повече отвсякога за персоналния си живот, за който другояче постоянно е избягвал да разкрива.

Гарелов повдига завесата за персоналния си живот и проговаря за първи път за това, за което в никакъв случай не си е разрешавал да приказва обществено - за самотата, компликациите и болката, които съпътстват живота му към днешна дата.

Водещите Нели и Меги ще го срещнат с телевизионния му " правоприемник "  Бойко Василев, който ще признае, че Иван Гарелов е непоколебим началник, само че постоянно чува другата позиция и се преценява с нея: " И преди, и в този момент, Иван Гарелов е еднакъв – борещ се ", декларира той.

Емоционална ще бъде и срещата с дъщерята на именития водещ – Калина, която сега е и най-близкият му човек. Тя ще показа за интервалите, в които татко ѝ най-вече ѝ е липсвал, и ще признае: " Той постави невероятни старания, с цел да се сближим, и ме одобри абсолютно ".

Най-вълнуващ ще се окаже моментът, в който Иван още веднъж ще види брачната половинка си Донка Стамболийска, която това лято напусна този свят след боледуване.

Архивът на " Търси се " обаче ще върне Гарелов в най-хубавите им моменти, а той, от своя страна, през сълзи ще призове феновете:  " Когато желаете да кажете на някого, че го обичате, казвайте му го незабавно, постоянно, когато и да е. Любовта е това – да слеете душите си в едно "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР