Представянето й до момента е завидно и тя е сред

...
Представянето й до момента е завидно и тя е сред
Коментари Харесай

Раната в душата на д-р Неделя Щонова: Лекарката крие голяма болка, загубила е дете

Представянето й досега е забележително и тя е измежду главните кандидати за спечелването на формата. 50-годишната лекарка изумява с гъвкавост и фигура и приковава мъжките погледи освен от дребния екран, само че и онлайн, написа Ретро “.
От госпожица обаче тя е вярна само и единствено на своя обичан брачен партньор. Малцина знаят, че Щонова се радва на дълготраен брак с някогашния основен проектант на Пловдив Валентин Маринов. Двамата имат 20 години разлика във възрастта в негова изгода. Навремето се срещнали на коледното празненствo на пловдивската община, само че стрелата на Амур ги пронизала на Гребния канал в Града на тепетата, където и двамата играели тенис. Красивата им любовна история обаче има и своите тежки моменти. Неделя и брачният партньор и, за който това е втори брак, дълго време не можели да имат деца. Двамата се женят на 31 май 2008 година, а на тържеството пее Веселин Маринов, който е братовчед на младоженеца.
Лекарката все се надявала да стане майка, само че седем години без триумф. И до момента признава през сълзи, че няма да не помни по какъв начин когато почнала с кариерата си в малкия екран, чула от сътрудници: „ Щонова може да има рейтинг и да върви по конгреси, но си няма дете. Тя е бездетна! “. Дълго време светът й бил срутен поради хорските мнения и рецесията в брака, само че тя решила да прояви кураж, да не се фиксира в казуса, а да продължи напред. Запълвала времето си с доста работа – банкет на пациенти, писане на публикации, излъчвания в малкия екран. Един ден напълно изненадващо видяла двете чертички, а насладата се оказала двойна, по кое време то схванала, че чака близнаци от брачна половинка си. Щастието им се оказало кратковременно, тъй като в четвъртия месец тя изгубила едното бебе, което било момченце. „ Сблъсках се с диагнозата „ Синдром на изчезващия близнак “. Остана щерка ни Лили. Всеки ден благодаря на моя лекар и на Бог, че имам най-малко един живо роден оживял близнак. Лили се роди зодия Близнаци – на 9 юни “, откровена е Щонова.
Единствената дъщеричка на лекарката и брачна половинка й е кръстена с необикновеното име Лилия-Сапфира. Лилия на майката на архитекта, а Сапфира на очите на доктор Щонова, които са сини, съвсем като скъпоценния камък. „ Дъщеря ми е щастлива с такива родители. Аз съм на възраст на дядо, а съм татко. От това по-хубаво няма. Имам наследник, който е доста по-голям, от първия ми брак, само че съм пропуснал детството му. Баба му и дядо му го изгледаха. А в този момент с дъщерята изживявам всичко – от установяването на бременността до момента. Това е наслаждение, което човек може да осъзнае единствено като го изпита, само че би трябвало да е задоволително зрял “, споделя брачният партньор на Неделя Щонова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР