Представяме ви следващото момиче, което бе избрано да се включи

...
Представяме ви следващото момиче, което бе избрано да се включи
Коментари Харесай

Be part of the new culture of sport: Роселина Пенева

Представяме ви идващото момиче, което бе определено да се включи в новото предизвикателство на Nike+ Training Club и Miss Bloom – Be part of the new culture of sport и да тренира дружно с Алиса Белоусова. 

Роселина е на 29 години от град София. Тя се изявява в една много сериозна сфера – работи в неправителствена организация за запазване на околната среда. Тя разпуска след натоварения работен ден с тренировки във фитнеса, с джогинг в парка или с релаксираща йога.

Роси е измежду девойките, които се доверяват на комплексите с извършения, които се оферират в Nike+ Training Club. “Използвам приложението от към 5 години с друга периодичност. Харесвам, че елементарно мога да предпочитам каква подготовка да направя според времетраене, натоварване, зона за подготовка и екипировка ”  казва тя. “Допада ми, че постоянно има нови тренировки, което ме стимулира да не преставам да употребявам приложението. ”

 Be part of the new culture of sport: Роселина Пенева

Тя се включи в нашето предизвикателство, тъй като харесва спорта и харесва Nike.

“Харесвам Nike като бранд, одобрявам техните послания, акции и несъмнено – продуктите им. Скоро прочетох и биографията на създаделя на Nike и още повече се възпламених по марката като цяло. Също по този начин обичам спортуването за наслаждение и бих била щастлива да се включа в плана. ”

“Моята спортна просвета е построена към усещането, че тялото е нещо, от което имаме потребност, подвластен от него и най-хубавото, което можем да създадем е да го поддържаме в положително здраве, по този начин както се стремим да вършим с духа си. Аз виждам на спортуването като метод да релаксирам след работния ден, само че също по този начин и да опознавам опциите си ”, безапелационна е Роси.

А ние нямаме самообладание да забележим нейните резултати!

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР