Представители на Възраждане“ разясниха на Донахю – 80% от българите

...
Представители на Възраждане“ разясниха на Донахю – 80% от българите
Коментари Харесай

Костадинов: Разбрахте ли, неграмотници? Този човек ви го каза. Вие нямате право на глас

Представители на „ Възраждане “ обясниха на Донахю – 80% от българите не желаят евро, написа във Facebook водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов във връзка на визитата у нас на ръководителя на Еврогрупата.
„ Вчера на посещаване в България беше Паскал Донахю, ръководител на Еврогрупата. Тази организация включва страните членки на еврозоната и е на процедура един мини Европейски Съюз вътре в огромния Европейски Съюз. Представители на „ Възраждане “ бяха два пъти на среща с него, като по време на срещите му обясниха обстановката в България – че 80% от популацията не желае еврото, че беше потъпкана демократичната ни воля за референдум, че държавното управление приготвя имитация на статистическите данни, с цел да ни вкара принудително в еврозоната, и че ще реагираме извънредно и коренно при принудително заличаване на българския лев.
Сега внимание! На всичките ни изявления ирландецът реагира вежливо и дипломатично. Със сигурност можем да сме сигурни, че диалозите ни ще донесат съществени отрицателни последствия върху незаконните проекти на държавното управление.
Обаче един български жител, лицето Левон Хампарцумян, си разреши за следващ път да се изхрачи в лицето на целия български народ, заявявайки, че не може 1,5 милиона необразовани българи да гласоподават за това дали да се резервира или не българския лев.
Разбрахте ли, неграмотници? Вие нямате право на глас за вашия личен живот, съгласно Хампарцумян. Чак се чудя за какво е определил необразованите единствено на 1,5 милиона, а не ги е закръглил напряко на 6 милиона?
За да не позволяваме повече сходни нагли, самозабравили се българомразци да ни храчат в лицата и да ни ограбват ежедневно, би трябвало да излезем всеобща да гласуваме на изборите на 9 юни! Масово!!! Защото гласът за „ Възраждане “ е глас за българския народ в европейския парламент и глас в отбрана на нашата независимост и самостоятелност! “, написа водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов в социалата мрежа Facebook.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР