Представители на щатски и федерални изборни органи, участващи в организацията

...
Представители на щатски и федерални изборни органи, участващи в организацията
Коментари Харесай

Няма доказателства за изгубени или променени бюлетини на изборите в САЩ

Представители на щатски и федерални изборни органи, участващи в организацията и произвеждането на изборите в Съединени американски щати, както и на компании, обезпечаващи механически вота, обявиха, че президентските избори на 3 ноември са били най-сигурните в американската история, предадоха международните организации, представени от Българска телеграфна агенция.

Общото изказване е изпратено посредством имейл до кореспонденти от Агенцията за киберсигурност и инфраструктурна сигурност (CISA), която управлява работата по отбраната на федералните избори, на фона на продължаващите неоснователни изказвания на президента Доналд Тръмп, че изборите са му били откраднати, отбелязва Асошиейтед прес.

Няма никакви доказателства някоя система да е изтрила, изгубила или трансформирала бюлетини. Изборите на 3 ноември бяха най-сигурните в американската история, се споделя в текста.

Макар нашият избирателен развой да бе обект на доста безпочвени изказвания и акции за дезинформация, можем да ви уверим, че имаме цялостно доверие в сигурността и честността на нашите избори, показват създателите на изказването, представени от Франс прес.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР