Представители на ръководството, мъжкият представителен отбор, начело със старши треньора

...
Представители на ръководството, мъжкият представителен отбор, начело със старши треньора
Коментари Харесай

Левски отбеляза годишнината без Сираков

Представители на управлението, мъжкият внушителен тим, отпред със старши треньора Елин Топузаков, деца от академията, ветерани, чиновници и последователи на Левски означиха през днешния ден 109-та годишнина от основаването на футболния клуб.

Мажоритарният притежател на Левски Наско Сираков не участва на събитието, което бе почетено изпълнителния шеф Даниел Боримиров и някогашния изпълнителен шеф Ивайло Ивков, който пристигна в компанията на татко си - легендата на клуба Кирил Ивков.

Сред присъстващите при поднасянето на венци и цветя на могилката в градинката на 22-ра гимназия в София бе и някогашният притежател на клуба Тодор Батков.

„ Днес отброяваме 109 години от оня незабравим за всички ни миг, в който група запалянковци слагат началото на нашата вековна обич – футболен клуб Левски. 109 години, в които съхраняваме паметта, следвайки образеца на легендите, които сътвориха мита за величието на футболната игра. 109 години, в които името ни задължава. Честит празник, левскари “, написаха от клуба на формалната си уебстраница.

Днес, по случай 109 години Левски, в формалния магазин на клуба на „ Герена “ почитателите ще могат да се срещнат и да вземат подписи от Хосе Кордоба и Билал Бари (от 13 до 14 часа), както и от Пламен Андреев и Патрик-Габриел Галчев (от 14 до 15 часа).
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР