Ливърпул почти видя Мохамед Салах да направи хитов трансфер в

...
Ливърпул почти видя Мохамед Салах да направи хитов трансфер в
Коментари Харесай

Ливърпул направи драматичен обрат в последния момент срещу Мохамед Салах, когато се появиха подробности за трансфера

Ливърпул съвсем видя Мохамед Салах да направи хитов трансфер в Саудитска Арабия през предишния сезон, както разкри шефът на Саудитска Арабия Турки Алалших.

Плодовитият нападател, който от дълго време е основен състезател за Ливърпул, отбелязвайки 25 гола и записвайки още 14 този сезон, беше на ръба да напусне преди последната акция на Юрген Клоп с клуба. Той се е съгласил да се причисли към Ал-Итихад в Саудитската професионална лига, оповестява Liverpool Echo.

Въпреки солидната оферта от £150 милиона от саудитския клуб, както оповестява Дейвид Орнщайн от The Athletic, Салах остава в Ливърпул ще продължи да построява своето впечатляващо завещание.

В чат в MMA Hour с Ariel Helwani, Turki Alalshikh, който оглавява General Entertainment Authority на Саудитска Арабия, разкри какъв брой близо е бил Салах до промяната на лигата.

Той сподели на Хелуани: „ Нямам информация [тази година], само че имам информация предходната година. Той беше признат, само че Ливърпул промени решението си в последната секу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР