Представители на Intel обявиха временно спиране на всички бизнес дейности

...
Представители на Intel обявиха временно спиране на всички бизнес дейности
Коментари Харесай

Intel преустановява цялата си дейност в Русия

Представители на Intel оповестиха краткотрайно прекъсване на всички бизнес действия на корпорацията в Русия. Като се има поради, че те стопираха доставката на продуктите си още през март, мнозина се запитаха: какво значи " прекратена активност "?

Руски публицисти коментират, че в страната има обособени офиси на Intel, както и отдели за научноизследователска и развойна активност, които се занимават с нововъведения в региона на софтуера.

Говорейки за " прекратяване на бизнес интервенциите ", Intel има поради съответно работата в региона на маркетинга и гореспоменатата научноизследователска и развойна активност сред главната и дъщерната съветска компания, което значи, че това евентуално няма да се отрази на наличността на продуктите. Поне за няколко месеца

Освен това представител на компанията съобщи пред журнализтите, че съветските търговци на дребно " по някакъв метод съумяват " да получат продуктите на компанията в по-големи количества, в сравнение с преди глобите, евентуално посредством успореден импорт от други страни, които не са наложили наказания на Русия.

Повече  може на намерите в графа Технологии.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР