Представители на Демократична България“ уважиха първата от консултациите, които проф.

...
Представители на Демократична България“ уважиха първата от консултациите, които проф.
Коментари Харесай

Очаквано ДБ заявиха на проф. Габровски, че няма да подкрепят правителство с мандата на ГЕРБ

Представители на „ Демократична България “ почетоха първата от консултациите, които проф. Николай Габровски стартира с политическите сили в Народното събрание за сформиране на държавно управление в границите на първия мандат. Тя се организира в Народното събрание в този час, оповестява „ 24 часа “.

Проф. Габровски, който е номинацията на ГЕРБ за министър председател, благодари на Демократична България за срещата макар декларираната им авансово позиция. Той изясни, че дейностите му са опит да се понижи тона и радикализацията сред партиите.

Може би е време за по-друг метод. Надявам се поръчките ми да са отворена врата към повече консенсус и съгласие, изясни професорът.

Христо Иванов пък стартира с благопожелание за триумф на професора.

Влизате на терена в извънредно сложен миг. Но в случай че съумеете, това ще е триумф за страната ни, изясни съпредседателят на Демократична България.

Отзоваваме се, с цел да изразим уважението си към вашите старания да помогнете на политическата система да преодолее разликите, изясни Иванов.

Той изясни, че са на срещата с изключение на като хора, които да покажат доброжелателност, само че и като 6-а мощ, не надскачат значимостта си.

Имаме решение, че не можем да подкрепим държавно управление с мандата на ГЕРБ, което очевидно няма нищо общо с вас и вашите старания, изясни още веднъж Иванов.

Ако вие излъчите държавно управление, ние ще бъдем отворени, въпреки и като съпротива, да работим по съответни тематики по този начин, както и в този момент работим – има необятен набор от тематики, по които работим добре с ГЕРБ, добави съпредседателят на Демократична България.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР