Представителен отбор от община Мездра ще вземе участие в първото

...
Представителен отбор от община Мездра ще вземе участие в първото
Коментари Харесай

Отборът на община Мездра ще участва в състезание по приключенски многобой

Представителен тим от община Мездра ще вземе присъединяване в първото по рода си за България съревнование по „ Приключенски многобой “. Надпреварата ще се организира на 22 октомври от 10:00ч.в местността „ Боженишки урвич “, над село Боженица, Община Ботевград.
Водач на тима на Мездра ще бъде кметът инж. Генади Събков. В представителния отбор ще се включат: Коно Жилковски - кмет на с.Моравица, инж. Димитър Павлов-ръководител на Археологически комплекс “Калето “, Добромир Александров- гл. специалист „ Сигурност и отбранително-мобилизационна подготовка, Жанета Маринова-ст. специалист „ Спорт, юношески действия и работа с деца “, Даниел Драганов - ст. експерт „ Административно обслужване на популацията “, Поля Димитрова- гл. експерт „ Административни услуги за жителите “, Павел Петров- ст. експерт общински вестник, Янислав Костов- изпълнител-шофьор.
Целта на самодейността е по атрактивен метод да се показва един новаторски формат, съчетаващ развлечение, придобиване на съществени умения в скално катерене, втурване по рапел и деен спорт навън. Многобоят е предопределен за всички фенове на приключенията, адреналина и времето, прекарано измежду красива природа, на възраст над 12г.
След края на оспорваната конкуренция, участниците и феновете ще имат опцията да се насладят на музикална стратегия, отбор билдинг игри и развлечения. Те ще могат още да се забавляват към сцената наоколо до почивна база „ Боженишки Урвич “, да се изкачат по алеята до хълма, да видят неповторимия скален надпис на Севаст Огнян, както и да видят забавни скални явления, удивителни панорамни гледки и да посетят скалния параклис, ситуиран на най-високото място в рамките на крепостта.
Освен изброените провокации, е планувана лотария, в която 5-ма късметлии ще получат рисков подарък - ваучер за моторен полет с паратрайк!
Водещ на събитието ще бъде музикалната звезда и радиоводещ Теодор Койчинов - Тео.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР