Представената нова технология е затворена система за обезболяване, в която

...
Представената нова технология е затворена система за обезболяване, в която
Коментари Харесай

Нов тип мозъчен имплант премахва всяка болка без каквито и да било лекарства

Представената нова технология е затворена система за обезболяване, в която региона на мозъка, която подава сигналите за болежка, се свързва с другата област на мозъка, която я отслабва и по този метод се обезвреждат неприятните чувства. Експериментите демонстрираха, че новият имплант се оправя с всевъзможни болки и бързо облекчава положението.

Учените от нюйоркския университет от дълго време работят върху премахването на хроничната болежка без потреблението на медикаменти. Те са се фокусирали върху създаването на и в този момент показаха затворена система за обезболяване, която неотложно и в действително време отстранява болката .

В множеството решения от сходен вид, в които се употребяват мозъчни импланти, се ползва различаване и декодиране на мозъчните импулси. Но в този момент американските учени са свързали мозъка самичък със себе си и по този метод не се постанова потреблението на каквото и да било тяхно декодиране и шифроване, както и каквито и да било профилирани принадлежности. Получава се нещо като биологична противоположна връзка, която отстранява болката на равнището, на което тя се появява.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР