Децата често нямат филтър, но една жена отказа да поправи

...
Децата често нямат филтър, но една жена отказа да поправи
Коментари Харесай

„Дъщеря ми, 6, каза нещо, което предизвика огромен семеен проблем – но няма да я поправя“

Децата постоянно нямат филтър, само че една жена отхвърли да поправи щерка си за това, което сподели на различен член на фамилията.

Жената сподели, че това, с което щерка й е излязла, е предизвикало „ голям проблем в фамилията “ и тя се усеща отвратена от това. Когато осиновителката на новия сътрудник на майка си зададе въпрос на личната си щерка, шестгодишното дете отговори " почтено, както би направило шестгодишно дете ". Но коментарът, който направи, беше изваден от подтекста и трансфорат в огромна работа от майката на дамата и нейния брачен партньор, защото осиновителната им щерка остана смутена от това.

Отнасяйки се към Mumsnet, дамата искаше почтени отзиви за това, което беше казано сред дъщерите им. Тя написа: „ Контекст – майка ми се омъжи за мъж с „ осиновителна “ щерка (която не е публично осиновена, само че той е неин „ татко “, откогато тя беше едногодишна, тъй че това е) и тя има две деца от мъж, който е в пандиза [...] Не виждам децата й постоянно, защото живеят на 4-5 часа път...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР