Предсрочните избори в никакъв случай не са най-лошата хипотеза.Това мнение

...
Предсрочните избори в никакъв случай не са най-лошата хипотеза.Това мнение
Коментари Харесай

Георги Харизанов: Нищо не се е променило и провеждането на нов вот е излишно

Предсрочните избори никога не са най-лошата догадка.

Това мнение изрече пред Георги Харизанов, политически анализатор, и добави:

" Извън фамилиите и околните на министрите - никой не харесва това ръководство. Управлението е едва, безидейно и не се оправя добре, само че това не трансформира обстоятелството, че то е единственото допустимо в сегашния миг. Няма промени в електоралната картина, няма нова конюнктура, няма смяна в политическите настроения. Нищо в картината не се е трансформирало и провеждането на едни нови избори е ненужно. Не виждам какво биха трансформирали към по-добро едни нови избори и това е главната мотивация тази неуместна структура да продължи да съществува ".

Промяната би трябвало да пристигна от самото, вътре в него, акцентира той.

Според него ГЕРБ не са обезпокоени за бъдещето на това ръководство:

" След всичко, което се чу на Националното заседание на ГЕРБ през вчерашния ден, да са обезпокоени за това ръководство ще е извънредно необичайно. Няма терен нито за терзание, нито за някаква форма на засегнатост, че през днешния ден Мария Габриел не е в България.... Преди 9 месеца е подписано съглашение и то слага период, който е 6-и март. Не би трябвало да се отразява на вътрешната политика на България и на спазването на съглашения това, че ЕНП организира на 6-и и 7-и март конгреса си (ГЕРБ участват там - б.р.) ".

По думите на анализатора все по-трудно е Бойко Борисов да изяснява на гласоподавателите на ГЕРБ за какво са в това ръководство " с хора, които се учат да ръководят ":

" Това е повода да се върви към финала на този безусловно подправен филм с некоалицията ".

Прогнозата на Георги Харизанов е, че ще се стигне в идващите дни до сключване на съглашение сред ГЕРБ и ПП-ДБ:

" Разговорът сега залита в двете крайности, с цел да може най-после, когато се срещнат по средата, всяка от страните да го показа като победа пред своя лагер. Не е безусловно спектакъл това, тъй като съхраняването на политическия облик е част от отговорностите на всеки един политик. Това е и блян да се отговори на упованията на хората, които са дали гласи си за теб ".

Харизанов уточни, че има струпване на " ниско равнище политически конфликти, което доста натоварва хората.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР