Предсказания за ядрена война се описват в ръкописа от манастира

...
Предсказания за ядрена война се описват в ръкописа от манастира
Коментари Харесай

Пророчество: Очакват ни две ядрени войни!

Предсказания за нуклеарна война се разказват в ръкописа от манастира Кутлумуш. Там към този момент е предсказана както Първата международна война, по този начин и Втората. Според ръкописа, в близко бъдеще Англия ще загуби всичките си колонии и ще се “свие ” до личния си размер. Сега тя към момента има Фолклендските острови.

Следва войната на православните с агаряните (турците) и съгласно пророчеството, следва победа на православните, след което къс интервал на навсякъде комплициране и обезсърчение по цялата земя. Тогава ще възникне нов съюз на страни против Русия и ще стартира нова война - “тридневно взаимно изтребване ”. Очевидно това ще бъде втората фаза на нуклеарна война.

След това ще се случат поредност от събития, които могат да бъдат обяснени единствено с Божията интервенция. Войната ще спре и католиците ще одобряват православието. Православната религия ще се популяризира освен на Запад, само че и на Изток.

Мъките на хората ще свършат през “петдесет и петата година ”. Ръкописът също по този начин приказва за свалянето на папата и появяването на повсеместен европейски патриарх. Тук обаче не излиза наяве дали това в действителност ще е предстоятелят на Православната черква или протеже на Антихриста.

В манастира Кутлумуш е открит ръкопис предричащ нуклеарен апокалипсис.

Други старейшини предсказват друго развиване на събитията. Например, има версия, че нуклеарна война няма да бъде сред Русия и Запада, а сред Русия и Китай - китайците ще нахлуят в съветските територии и ще стигнат до Урал, преди съветското управление да се осмели да употребява нуклеарно оръжие. Китайците ще правят отстъпка, а Русия ще би трябвало да “възстанови земите в Сибир ”.

В края на 20 век американският протестантски свещеник Бринкли е сигурен, че това, което чака Русия, е това, което чака целият свят. Той приказва за идната нуклеарна война и показва, че вследствие на нея върху Украйна ще паднат осем бомби. До Киев, Харков, Днепропетровск, Одеса, Херсон, Донецк, Луганск и Запорожие.

Освен това, ракетите към Днепропетровск и Луганск ще бъдат свалени и ще паднат на север от градовете. В същото време пасторът загатва, че Киев към този момент няма да бъде столица на Украйна, а Лвов ще стане основен град. Пророкът е уверен, че бомбите ще дойдат от Запад.

Преди да стартира нуклеарна война, Съединени американски щати ще окупират петролните полета на саудитците, само че скоро ще бъдат отблъснати. Ню Йорк ще бъде погубен от терористи - нуклеарна ракета ще бъде изстреляна от транспортен съд, само че предградията ще оцелеят. Това обаче към момента не е нуклеарна война.

Преди това ще има опустошителна война в Африка, където Северът ще се бие с Юга и единствено западните страни ще оцелеят. В Европа левите радикали ще дойдат на власт; ще избухне революция в Англия, Франция, Германия. Чешката република и Словакия ще останат постоянни. Точно преди началото на нуклеарния спор, Съединени американски щати ще изтеглят контингента си от Европа.

Австрийският прорицател Готфрид декор Верденберг предсказва през 1994 година, че “звезда ” ще се приближи до Земята преди Третата международна война. Появата й ще провокира огнен метеорен дъжд и пожари ще залеят планетата.

Гадателят прецизира, че това ще се случи в “красив летен ден ”, в небето над Австрия няма да има и облак. В 10 часа сутринта слънцето ще избледнее, мъгла ще покрие земята, небето ще почернее, само че звездите няма да се виждат. Тогава огнен дъжд ще завали на земята от запад и от север. Ще бъде безшумно, само че на всеки 50-100 метра на земята ще падат астероиди, които ще провокират пожари.

“За първи път над Адриатика ще бъдат употребявани нуклеарни оръжия. Това ще аргументи голям брой цунамита. Северно море ще се трансформира в още един спектакъл на нуклеарна война - прилежащите страни ще попаднат под ракетни офанзиви. Англия, Белгия, Холандия, Германия и Дания ще пострадат от цунами с височина 90 метра. Чехия ще бъде унищожена, а на мястото на Прага ще има единствено разтопена канара ”, споделя още австрийският оракул.

Разбира се, западните гадатели считат Русия за провинен за бедите и пророкуват загуба и крах за нея. Православните старци настояват друго. Например умрелият през 2002 година в Донецка област схимандрит Зосима Сокур, станал прочут с делата си, предсказва, че “ударът ” ще стартира от Киев и ще обхване цялата съветска земя. Но Русия ще “устои ” и ще има огромна берекет в страната и силите на пъкъла няма да победят Руската православна черква.

Според неговото знамение, Русия ще се отърси от подлия хайлайф и ще откри цар, с който ще преодолее всички тествания.

Преди тези ужасни събития ще има още войни: Съединени американски щати и Израел ще се опълчват на Иран, на чиято страна ще застане Москва. Американските бази в Закавказието ще бъдат премахнати. Може да има спорове сред Русия и Финландия и Швеция, само че наказването на тези страни ще бъде по-скоро икономическо, в сравнение с военно.

Всичко това значи ли, че сме на прага на нуклеарен спор? Може би. Свети Козма обаче загатва в своите пророчества, че краят на войната ще “съвпадне с два Великдена ”, т.е. католическият и православният.

Най-вероятно това могат да бъдат следните години: 2045, 2048, 2052, 2055 и 2058.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР