Предсказах на Денди, че го дебне опасност, два дни преди

...
Предсказах на Денди, че го дебне опасност, два дни преди
Коментари Харесай

Красимир Куртев с разкрития за Денди: Звънна ми преди да умре и каза, че животът му е в опасност

Предсказах на Денди, че го дебне заплаха, два дни преди гибелта му. Това сподели за „ България Днес “ пловдивчанинът Красимир Куртев, топ ценител на мистичното и приживе персонален астролог на починалия публицист, столичен безгрижник и всемирски хроникьор Любомир Милчев-Денди, който си отиде в края на февруари 2022 година По случая бе формирано досъдебно произвеждане, прекъснато преди месец с претекста, че неговата трагична кончина не е провокирана от насилствени дейности.
„ Денди ми е споделял доста неща, макар че несъмнено беше човек, който не позволява никого в своя вътрешен свят. Но за мен е правил изключение, а за какво е избрал тъкмо мен, не мога да отговоря. Разказвал ми е да вземем за пример по какъв начин е ходел да се мие на мивките на заведенията в градинката на „ Кристал “, тъй като на тавана, където живееше, нямало течаща вода “, спомня си „ гуруто “.
По думите на майстора на хороскопите ексцентричният интелектуалец му позвънил малко преди гибелта си, с цел да му каже, че животът му е в заплаха. „ Четири часа, преди да се случи това нещо с него, Денди ми се обади по телефона. Беше доста обезпокоен. Каза ми: „ Има възможност да ми посегнат на живота “. Цитирам го буквално. Това бяха последните му думи. Аз му споделих: „ Спокойно, в случай че има нещо, звънни “, разкрива окултистът.
„ Не показа обаче кой и за какво го заплашва. Каза единствено: „ Затварям, ще се чуем след това “. Бързаше занякъде, беше задъхан. И повече не го чух “, твърди още Куртев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР