Председателят на ВКС и кандидат за президент Лозан Панов предприе

...
Председателят на ВКС и кандидат за президент Лозан Панов предприе
Коментари Харесай

Лозан Панов скочи на Демократична България, усъмни се в предателство

Председателят на Върховен касационен съд и претендент за президент Лозан Панов предприе изненадваща офанзива в обществените мрежи. Той упрекна управлението на " Демократична България " в подмолни сделки с Българска социалистическа партия за общо ръководство.

Във Фейсбук профилът си магистратът написа, че Българска социалистическа партия и ГЕРБ и персонално Румен Радев, Корнелия Нинова и Бойко Борисов са в зависимости от подмолни " паяци ", които нямат никакъв интерес от реформиране на правораздаването. Панов не пести рецензии и обвинявания и към други политици у нас.

" Защо никой не пита господин Радев с вдигнатия пестник, къде отиде в тази връзка планът му за конституционни промени. Къде е Демократична България, която се бори за правосъдна промяна, за какво не задава този въпрос? ", пита Панов.
 Георги Кадиев: Не разбирам за какво Лозан Панов нападна единствено Радев, само че не и Герджиков Георги Кадиев: Не разбирам за какво Лозан Панов нападна единствено Радев, само че не и Герджиков
" Продължавам да не разбирам Лозан Панов. Всяко изявление е офанзива против Радев и нито дума против претендента на ГЕРБ. Продължава да изяснява...

По думите му дясното обединяване би направило " същинско изменничество към гласоподавателите си, които имат вяра в идеята " правосъдна промяна ", в случай че подмолно крои проекти да ръководи с госпожа Нинова, която даде всичко от себе си за безпрепятственото и дефинитивно завземане на правосъдната ни система ".

" Опасявам се, че водачите на партията, която сякаш ме поддържа на тези избори, са на път на предадат всички тези, които имат вяра, че те ще изчистят " угоените паяци " на някогашната репресивна машина на комунистическия режим ", написа още Панов.

Според него точно Нинова и Тройната коалиция са дали опция през 2009 година на Бойко Борисов да " пристигна на власт с медийно потънали в мъгла постоянни избори ", като " подправените обещания се сипят и през днешния ден, а протичащото се изумително припомня за 2009 година, когато Бойко Борисов и Цветан Цветанов като Батман и Супермен, на които изумително наподобяват някои нови момчета в политиката ни през днешния ден, громяха от тв приемника корупцията на всички равнища ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР