Председателят на Управителния съвет на Евро-атлантическия център за сигурност Цветан

...
Председателят на Управителния съвет на Евро-атлантическия център за сигурност Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов се срещна с посланика на Израел Йорам Елрон

Председателят на Управителния съвет на Евро-атлантическия център за сигурност Цветан Цветанов се срещна с посланика на Израел Н.Пр. господин Йорам Елрон, като го приветства с добре пристигнал в страната ни. Цветанов акцентира, че е уверен, че по време на своя мандат дипломат Елрон ще продължи да надгражда и уголемява обичайно положителните другарски връзки сред България и Израел и двата народа.

Посланик Елрон на собствен ред изрази висока оценка за работата на Цветанов като вътрешен министър по следствието на терористичната офанзива в Сарафово и оповестяване на позицията на българското държавно управление за ролята на Хизбула в атентата, като изрази цялостна поддръжка за оповестената от Цветанов тогава позиция.

Цветанов срещна посланика с дейностите, плановите области и плануваните начинания на ЕАЦС, като двамата се сплотиха към мнението, че съществува огромен капацитет за съдействие сред центъра и неправителствени организации в Израел по тематики от бранш сигурност като противопоставяне на тероризма, прането на пари, подправените вести и хибридни офанзиви, битката с езика на омразата и антисемитизма и запазване на толерантността на българското общество.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР