Председателят на Съдийската комисия към Българския футболен съюз Давид Борбалан

...
Председателят на Съдийската комисия към Българския футболен съюз Давид Борбалан
Коментари Харесай

Давид Борбалан взе участие в два съдийски семинара

Председателят на Съдийската комисия към Българския футболен съюз Давид Борбалан беше почетен посетител на два семинара, по време на които се срещна с сътрудниците си от Зона Велико Търново и Зона София. Домакин на първото събитие в края на предходната седмица беше конферентната зала на стадион " Ивайло " и на него с изключение на Борбалан участваха надлежно зам.-председателят на Семеен кодекс Георги Йорданов, и мениджърът на организацията Стоян Алексиев.

В началото на срещата послание към съдиите направи ръководителят на Зона Велико Търново - Бончо Генчев, след което Давид Борбалан срещна локалните представители на реферската колегия със своите визии за развиването на съдийството в България. Впоследствие арбитрите имаха опция да зададат своите въпроси към именития испански рефер от близкото минало. Събитието мина при доста огромен интерес и продължи близо час и половина.

В понеделник Давид Борбалан посети и методическата конференция на сътрудниците си от Зона София. Тя се организира в зала " Асен Златарев " при ХТМУ  в столицата и в нея взеха присъединяване към 150 арбитри. Пред тях той изрази задоволството си от равнището на съдийството, откогато той самият е отпред на комисията.

През миналия уикенд ръководителят на Съдийската комисия изгледа онлайн четири срещи от Първа лига, а в една от тях той награди Станислав Тодоров, който постави завършек на кариерата си, включваща рекордните 315 ръководени дуела. Борбалан съумя да участва още на един мач от женското състезание и две срещи на детски подготвителни групи в София.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР