Председателят на политическа партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев

...
Председателят на политическа партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев
Коментари Харесай

Симеон Славчев: Кирил Петков незабавно да подаде оставка и да си тръгне с МИР

Председателят на политическа партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев прикани Кирил Петков и неговото държавно управление неотложно да подадат оставка и да си отидат с мир.

„ Правителството на Кирил Петков е най-пагубното и некадърно в най-новата ни история. Това е държавното управление, което вместо да направи българската стопанска система работеща и ефикасна, взема всекидневно големи заеми, посредством които погубва и поробва българския народ и унищожава бъдещето на децата ни в родината. Това държавно управление беше формирано безпринципно, без ясна стратегия, без цели и изцяло закономерно в този момент се разпада. Вместо да взема решение действителните проблеми на българските жители, обществената, икономическата и здравната рецесия, държавното управление на Кирил Петков всекидневно ги задълбочава. Именно по тази причина ги призоваваме още през днешния ден да подадат оставка и да си отидат с мир в Канада, Америка или там, откъдето са пристигнали, с цел да разрушават родината ни “, това съобщи водачът на партия МИР Симеон Славчев.

Той изброи и главните аргументи, поради които партия МИР желае държавното управление на Кирил Петков неотложно да подаде оставка. Сред тях са цялостна непросветеност и невъзможността държавното управление да реши нито един от проблемите на българските жители. Според Славчев това държавно управление служи не на българския народ, а на непознати ползи и страни и заплашва националната и енергийната сигурност на България, здравето и бъдещето на българските жители.

Председателят на партия МИР напомни също, че държавното управление на Кирил Петков е направило национално изменничество, взимайки решение за даване на военно-техническа помощ за Украйна, като по този метод съгласно Славчев България е заела страна във военния спор, което е в прорез с националния интерес на страната.

„ Правителството на Кирил Петков пристигна на власт като излъга огромна част от българските жители като им даде обещание, че се бори против корупционния и хищнически модел на ГЕРБ и Бойко Борисов. Нищо сходно не се случи, в противен случай – Кирил Петков, Асен Василев, Корнелия Нинова, Христо Иванов, Атанас Атанасов и цялата им безпринципна коалиция продължиха модела на ГЕРБ с цялостна мощ. Всички те пристигнаха на власт с обещанието за смяна, а направиха най-голямата замяна за последните 32 години в България. Само за 6 месеца на власт те надминаха по безочливост, цинизъм, обири и корупция ръководството на Бойко Борисов и ГЕРБ, което докара българското общество до морална рецесия и крах на полезности и правила “, съобщи още ръководителят на партия МИР Симеон Славчев.

Той беше безапелационен, че българите би трябвало да спрат да избират сред по-малкото зло, а е извънредно време да изберат положителното, морала, свободата, справедливостта и експертността.

„ Призовавам държавното управление на Кирил Петков да изиска избор на доверие от българските жители, което може да се получи единствено посредством осъществяване на предварителни парламентарни избори. Нека Кирил Петков, Асен Василев и Корнелия Нинова да не плашат българите с безпорядък, в случай че се проведат избори в този момент, тъй като те самите сътвориха най-големия безпорядък в България за последните 32 години. Всеки българин всекидневно и по личния си джоб вижда резултата от това ръководство, който е голяма инфлация, неспиращо повишаване на цените на хляба, горивата, водата, отоплението и всички други артикули и услуги. Голяма част от българските жители към този момент едвам свързват двата края, а дребният и междинният бизнес, който е гръбнакът на българската стопанска система всекидневно и без никаква помощ се бори да оцелее. Всичко това може да се дефинира единствено по един метод – цялостен геноцид над българския народ “, сподели още Симеон Славчев.

Той попита по какъв начин Бойко Рашков, който е разследван за нелегално придобиване на имущество ще бъде комплициран за ръководител на Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество.

„ Всеки ден на това държавно управление на власт е гибелен за България, тъй като с изключение на всичко друго държавното управление на Кирил Петков унищожи моралните и етичните правила на българското общество, съзнателно го раздели и насади ненавист в него. Крайно време е българите да разберем, че орисите ни, тези на нашите деца и на цяла България са в нашите лични ръце, само че по тази причина би трябвало обединяване на моралните, инициативните и родолюбивите българи “, съобщи още водачът на партия МИР Симеон Славчев.

Той сподели, че в случай че държавното управление на Кирил Петков не подаде неотложно оставка партия МИР дружно с голяма мрежа от цивилен, неправителствени, браншови, работодателски и синдикални организации ще провеждат най-големите и всеобщи цивилен митинги в България и ще принудят държавното управление да подаде оставка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР