Председателят на ПГ на Продължаваме промяната Андрей Гюров посвети последната

...
Председателят на ПГ на Продължаваме промяната Андрей Гюров посвети последната
Коментари Харесай

ПП: Парламентът на хартията блокира най-важните промени за държавата

Председателят на ПГ на " Продължаваме промяната " Андрей Гюров посвети последната си тирада в 48 Народно заседание на рецензия против така наречен " хартиена коалиция " за бламирането на някои от най-важните промени за страната.

" Имаме една неприятна и една добра вест. Лошата е, че това беше Народното събрание на пропуснатите благоприятни условия. Добра е, тъй като най-накрая групите са ясни. Едно устойчиво болшинство в тази зала споделя: " Тук е по този начин. Това е най-хубавото, което можем да имаме ".

" Но малцинството вътре, и болшинството вън, към този момент знае, че можем да живеем по-добър живот. Че вашето обикновено не е европейското обикновено. Че има бъдеще, в което триумфът не зависи от това на кого си човек. Здравето не зависи от това дали имаш връзки в болничното заведение. Училището възпитава гении, а не послушници. Справедливостта не зависи от това на кого основният прокурор споделя " Шефе ". Това Народно събрание остана в съпротива на бъдещето. То ще остане като парламент на хартията ", сподели Гюров в декларацията.

Той подсети, че Народното събрание по този начин и не съумя да накара служебния кабинет да внесе Бюджет 2023, не докара до дъно приемането на механизма за надзор върху основния прокурор, не одобри и нов антикорупционен закон, както и серия други промени - от отбрана на Черноморието от презастрояване до отбрана на жертвите на домашно принуждение.

" Освен изоставането от задачата Шенген и Плана за възобновяване, изоставаме и от задачата Еврозона. Това Народно заседание няма да ни липсва. Най-голямата заплаха е да бъдем завладяни от яд и обезсърчение. Опитват се да ни внушат, че тук е по този начин, че нямаме късмет против превзетата страна и техните правила. Но ние не сме съгласни - България заслужава повече ", сподели Гюров.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР