Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов ще участва в областен семинар на ГЕРБ-Бургас

Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила ще вземе присъединяване в регионалния семинар на ГЕРБ-Бургас, който ще бъде на тематика „ Отворено ръководство, коалиция и непоклатимост “.

Това оповестиха от пресцентъра на партията.

Форумът ще се организира в „ Гранд Хотел Поморие “ в гр. Поморие от 24 до 25 март 2018г. Семинарът ще бъде открит на 24 март (събота) от 11.30 часа от кмета на Бургас Димитър Николов, народния представител от ГЕРБ-Бургас и ръководител на Комисията по околната среда и водите Ивелина Василева Ивелина Веселинова Василева е родена на 8 октомври 1969 година в... към профила, народния представител от ГЕРБ-Бургас и регионален координатор на партията Димитър Бойчев и кмета на Поморие Иван Алексиев.

На 24 март от 12.00 часа Цветан Цветанов ще изнесе лекция на тематика „ Политическата обстановка в страната. Предизвикателства пред партията по отношение на идните избори за членове на Европейския парламент и Местни избори. Българското председателство на съвета на Европейски Съюз “. Сред гост-лекторите на форума ще бъдат и вицепремиерът Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител... към профила и депутатът от ГЕРБ Тома Биков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР