Председателят на парламентарната комисия по култура и медии Вежди Рашидов

...
Председателят на парламентарната комисия по култура и медии Вежди Рашидов
Коментари Харесай

Вежди Рашидов коментира биологичното оръжие К-19 и недопустимата грешка на Борисов

Председателят на парламентарната комисия по просвета и медии Вежди Рашидов е гневен на хората, които не съблюдават ограниченията и на тези, които към момента не имат вяра в истинността на ковид.

"Трябва да осъзнаем, че има тежка болест и би трябвало да запазим хората. Пари за театри ще има. Пазар няма и за други сфери. Това е страшна обстановка. Всички би трябвало да носим маски, с цел да е пазим ", споделя той във връзка недоволните ресторантьори и хора от кино и театралната сфера.

"Някой в света изтърва това биологично оръжие. И ние би трябвало да свикнем с тази мисъл и да се пригодим ", безапелационен е той.

"Ще ви кажа нещо, което не знаете. Моята жена работи в "Пирогов " като кардиолог. От тази заран има 30 позитивни теста на доктори и сестри. Трябваше да е отмора, само че я извикаха по неотложност на работа. Трябва да има санкция до дупка за всички, които не носят маски. Хубаво има протестиращи, които с цяло гърло викат "Оставка " и си хвърлят плюнките, само че би трябвало да ги задължат да носят маски, в случай че не - солидни санкции ", показа по bTV Вежди Рашидов.

Той разяснява и ръководството на Бойко Борисов. "Като неточност мога да посоча записа от вкъщи му, което е неприемливо. Той там може да приказва каквото си изиска, само че не и да излиза подобен запис. Някой там е за трепане. Но той има хиляди добродетели и ние не можем да си затваряме очите.

С Борисов направихме доста за българската просвета. Той и Караянчева си простиха. Човек може да сбърка и несъзнателно да обиди някого, само че в случай че е мъжага ще изиска амнистия. Нивото на Туск е по-високо, той проучва Борисов. Борисов задоволително приказва, само че народът не желае да чува. Сега е ялово време, не ражда нищо потребно ", споделя той в народен ефир.

"Остарях и повече най-вероятно няма да съм в политиката. Ако има потребност Борисов от съвет ще му го дам. Но непоискани препоръки няма да давам. Няма да съм деен. Искам да видя какво предлага улицата като обръщение. А то е мятане на яйца и павета.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР