Председателят на парламентарната комисия по Енергетика Делян Добрев бе потърсен

...
Председателят на парламентарната комисия по Енергетика Делян Добрев бе потърсен
Коментари Харесай

Делян Добрев сензационно пред БЛИЦ: Елена Йончева иска да удари Борисов и ГЕРБ чрез мен! Говори ли тя от името на Цветан Василев?

Председателят на парламентарната комисия по Енергетика Делян Добрев бе потърсен за коментар от БЛИЦ във връзка офанзивите против него от депутатката от Българска социалистическа партия Елена Йончева. Ето по какъв начин Добрев отговори на въпросите на Ивайло Крачунов. - Г-н Добрев, смятате ли, че офанзивата на Елена Йончева има по-далечна цел - да удари ГЕРБ и водачите на партията Бойко Борисов и Цветан Цветанов?
- Определено го считам! Елена Йончева бие по мен, с цел да може да удари по премиера Бойко Борисов, партия ГЕРБ и в по-далечен проект да се опита да дискредитира стабилността на българското държавно управление.

С документи опровергах нейните неистини по отношение на мен, само че чакам тя да продължи с нелепостите си освен по мой адрес, само че и по адрес на управлението на ГЕРБ.

- Разкрихте, че Елена Йончева е живяла в имение на Цветан Василев. Означава ли това, че офанзивата й е кординирана и през нейната уста приказва банкерът дезертьор?
- Вече нищо не може да ме учуди. Ще й задам няколко въпроса посредством вашата медия. Тя би трябвало да отговори дали приказва през устатата на Цветан Василев.

А също по този начин дължи обществен отговор на въпросите: Живяла ли е в имение на Цветан Василев и дали офанзивата й против мен е координирана с него?



- Очаквате ли Йончева да продължи да сипе обвинявания против Вас?
- Да, нейните нелепости по мой адрес не престават към този момент 6 месеца. Изговори по мой адрес невероятни неистини.

Аз ще се опитам да й оказа помощ в офанзивата й против мен, като й кажа, че в гимназията счупих стъкло без да желая. Може да употребява този факт в абсурната й офанзива по мой адрес.

- Кога смятате, че ще трансферира офанзивата и към вашите сътрудници?
- Когато завърши с нелепостите, които приказва във връзка с мен. Тъй като към този момент няма какво да извади по отношение на моята персона, чакам да стартира да нападна и премиера Борисов и кабинета.

Опитите й да ни дискредитира са обречени на крах!

Интервю на Ивайло КРАЧУНОВ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР